Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
ubyegon2
üzenetére
Szerintem a mintyegon19 jobb lenne

Nem hittérítettem. Jó a Mint, de azóta lettek még jobb alternatívák, azért ajánlgatunk mást. A disztrók körképe átrendeződött az utóbbi években, ezt fejezi ki a distrowatch toplistájának a megváltozása is. Elhiszem, hogy 5 éve neked bevállt, anno nekem sem volt vele bajom azon kívül, hogy ritkán van belőle új kiadás, mármint ez az ütem nekem ritka. Viszont 5 év után itt az ideje, hogy használj fő rendszerként valami más disztrót, hogy fejlődj. Az egyik legveszélyesebb dolog az informatikában, ha kényelemből meg megszokásból beszűkíted a látásmódod egyetlen rendszerre. Sokkal inkább kell a rugalmasság, nyitottság, kipróbálni új dolgokat, megismerni más megoldásokat, keresni miben mi a leghatékonyabb. Én még Archon is törekszek, hogy minden telepítéskor már DE-t vagy WM-et teszek fel, más megoldást, megközelítést használok, mindig próbálok ki új programokat, és nem csak a háttérképet, témát cserélgetem. Ez nem csak azért jó, mert fejlődsz, de nem is lesz unalmas meg monoton, hogy mindig ugyanazt bambulod és használod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Gyermek PC játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

BoB