Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- iPhone topik
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- MWC 2026: Kezünkben a frissen bemutatott Motorola Edge 70 Fusion
- MWC 2026: Végre mindent tudunk a Motorola Razr Foldról
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bandras0226
üzenetére
A kérdés, hogy neked az asztali felület volt szimpatikus?
Mondjuk aki Arch-ot tud telepíteni, annak a 2. legjobban beállítható DE nem fog problémát okozni. Vagyis nem kéne.

A fehér betűk miatt változtatnod kell a témán vagy a vezérlőelemeken. Anno egy Arch alapú disztrón nekem is volt hasonló problémám, de ez se oldotta meg. Nem is használok azóta Arhc alapút! Archwikit olvasd szorgalmasan szerintem, annyi idő alatt itt is kiigazodsz, mint Winen.
A kezdők használjanak kezdőknek készített disztrót!
(#4909) Frawly
Cinnamon nem zár képernyővédővel film alatt! Nem tudom te mit használsz, de az alapján, amit írsz, inkább jobb is, ha nem tudom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB