- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oneironauta
csendes tag
válasz
vinibali
üzenetére
Arch-anywhere telepítővel kapcsolatban: cfdisk-et használ, valóban, bár én szinte soha nem használom ezeknek a telepítőscripteknek a partíciókezelőjét. (Előtte inkább egy gparted)
Abban igazad van, hogy az a pár fájlrendszer elég karcsú kínálat, amit felajánl. Talán majd ha jönnek ki újabb verziók raknak még bele, bár azért a gyakran használtakat úgy emlékszem támogatja (ext2, -3, -4, btrfs meg jfs van benne).Amiket említesz vannak az Architect-ben:
Többféle partícionáló közül lehet választani (van fdisk is és egy rakás fájlrendszer, közte az f2fs).
Ezt az evolution fejlesztői csinálják, ha jól emlékszem.
Régebben használtam is, de aztán volt valami bosszantó bug, ami miatt dobtam (már nem emlékszem pontosan mi, talán valami wifi probléma) és átálltam az arch-anywhere-re. (Nekem elég az ext4 néha btrfs és fontosabb, hogy gyorsan fel tudjak rakni egy alap, működő arch-ot; főleg laptopokra - ezzel kb10-15 perc alatt megvan).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Futás, futópályák
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen program, ami...?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 64GB Corsair Vengeance LPX 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 3 5425U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB