- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oneironauta
csendes tag
válasz
vinibali
üzenetére
Arch-anywhere telepítővel kapcsolatban: cfdisk-et használ, valóban, bár én szinte soha nem használom ezeknek a telepítőscripteknek a partíciókezelőjét. (Előtte inkább egy gparted)
Abban igazad van, hogy az a pár fájlrendszer elég karcsú kínálat, amit felajánl. Talán majd ha jönnek ki újabb verziók raknak még bele, bár azért a gyakran használtakat úgy emlékszem támogatja (ext2, -3, -4, btrfs meg jfs van benne).Amiket említesz vannak az Architect-ben:
Többféle partícionáló közül lehet választani (van fdisk is és egy rakás fájlrendszer, közte az f2fs).
Ezt az evolution fejlesztői csinálják, ha jól emlékszem.
Régebben használtam is, de aztán volt valami bosszantó bug, ami miatt dobtam (már nem emlékszem pontosan mi, talán valami wifi probléma) és átálltam az arch-anywhere-re. (Nekem elég az ext4 néha btrfs és fontosabb, hogy gyorsan fel tudjak rakni egy alap, működő arch-ot; főleg laptopokra - ezzel kb10-15 perc alatt megvan).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bittorrent topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Motoros topic
- Villanyszerelés
- Eredeti játékok OFF topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Sapphire Nitro+ RX 5700 XT 8GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB