Hirdetés
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
- Tizenegyes! A VAR helyett a CAD buktatta le a Google profi játékosát
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GZoli7
senior tag
Köszönöm a tippet, láttam egy tcp netbios hibát, azon kívül a read only hibákat dobott. Sajnos emiatt nem tudtam sehová lementeni a log file-t. Még a hálózatra sem engedett írni.
Újratelepítettem, de megint ezt csinálja.
Van 70GB szabad helyem az adat partíción, elkezdtem letölteni egy 10GB-os file-t. Kb. 20%-nál elhasalt, azt írja a Transmission, hogy nem tud írni.
A log szintén az írásra panaszkodik. A hdd-t archlinux alól partícionáltam, formáztam.
Samba, Transmission, minidlna, meg egy pogoplug szolgáltatáson kívül semmi nincs rajta, Esetleg ezek közül valamelyik zavarodik meg? Esetleg a hdd-vel nem kerek valami?
Megköszönném, ha lenne valami ötlet...
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- A magyar Duke Nukem 3D
- Milyen okostelefont vegyek?
- VR topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Gitáros topic
- Saros (PS5)
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Ableton Live 12 Suite Education
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB