Hirdetés
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
korobi
aktív tag
sziasztok. felmerült benne pár kérdés.
bonyolult lecserélni a slimet valami egyébre? akadt néhány bosszantó tulajdonsága amivel nem tudok mit kezdeni...
keresgéltem de nem találtam egyértelmű leírást, hogy a régi kerneleket hogyan kell eltávolítani? csak simán mint egy csomagot?
aztán egy észrevétel, ha notit saját kijelzőjével használom és mondjuk letekerem a fényerejét, és elfelejtem vissza állítni maximumra, akkor amint rádugok egy tv/monitort és átváltok rá, akkor szétfagy az egész és a kép i samolyan poszterszerüen jelenik meg és csak a hardveres reset segít.
leovo g500 i3 ati kártya lekapcsolva, cinnamon felülettelszerk.: iieltve ha nem baj belinkelném ide egy másik kérdésem mert nem olyan olvasott a virtualboxos topic...
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB