Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istju
senior tag
Még ubuntu után, és arch előtt volt terítéken a gentoo. Sajna az időigénye miatt kimaradt:-) Az Arch Linux van olyan jó, de jóval egyszerűbb. Gentoo alatt még optimálisabb rendszer készíthető, csak sajna borzasztó időigényes... majd, ha nyugdíjas leszek:-) A régi laptopom megdöglött, az új régit (céges dell e6530 at megvettem, a cégnél 3 évig használtam) hivatalos winnel kaptam, rendesen rosszul voltam a linux konzol hiányától:-) Azt mondják az Archra, hogy macerás telepíteni, de ez csak szokás kérdése, nekem már hiányzik. Akit egyszer megfertőz a mélykonzolos telepítő, az örökre függő marad:-)
Jelenlegi eszközömön dualboot van Arch Linuxxal és Windowszal. A hivatalos wint, csak addig használtam, míg rá nem ment az Arcsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AliExpress tapasztalatok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Windows 11
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- Ulefone RugKing Pad Pro strapatablet
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GAMER PC! i7-9700 / RTX 3070 8GB COC / Z390 / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB