- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istju
senior tag
Még ubuntu után, és arch előtt volt terítéken a gentoo. Sajna az időigénye miatt kimaradt:-) Az Arch Linux van olyan jó, de jóval egyszerűbb. Gentoo alatt még optimálisabb rendszer készíthető, csak sajna borzasztó időigényes... majd, ha nyugdíjas leszek:-) A régi laptopom megdöglött, az új régit (céges dell e6530 at megvettem, a cégnél 3 évig használtam) hivatalos winnel kaptam, rendesen rosszul voltam a linux konzol hiányától:-) Azt mondják az Archra, hogy macerás telepíteni, de ez csak szokás kérdése, nekem már hiányzik. Akit egyszer megfertőz a mélykonzolos telepítő, az örökre függő marad:-)
Jelenlegi eszközömön dualboot van Arch Linuxxal és Windowszal. A hivatalos wint, csak addig használtam, míg rá nem ment az Arcsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 85% akku (258 ciklus)
- Használt Palladium G-Lab angol games billentyűzet / 12 hó működési garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB