- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Ha UEFI + Windows vagy ilyen varázslatok is vannak a képben, akkor lehet, hogy tökölősebb, de egy sima Arch telepítés szerintem nem nagy meló, ha leírást vagy videót követ az ember, amiből kismillió van. Csak tovább tart, mert gépelni kell mindent (ha a scripteket és a scriptelt telepítőket kizárjuk). Inkább az utólagos konfigurálás (post-install), amivel el lehet tökörészni, esetleg szívni (főleg, ha nincs DE).
szerk: 1-1 progi bekonfigolása és tesztelése több időt fel tud néha emészteni, mint egy komplett Arch, belakással.
Pl. a mutt-ot mire belőttem úgy, ahogy nekem megfelelt, teszteltem, fordítanom, patchelnem és mocskos sokat gugliznom is is kellett, az kb. 2 hétig tartott. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- Battlefield 6
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- PC Architech NOVA Gamer PC
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
- Eladó egy pixel 8 pro 128/12
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pl. a mutt-ot mire belőttem úgy, ahogy nekem megfelelt, teszteltem, fordítanom, patchelnem és mocskos sokat gugliznom is is kellett, az kb. 2 hétig tartott. 
BoB