Hirdetés
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
spammer
üzenetére
Nem azt nehéz kiválasztani, hogy milyen programokat használok, hanem inkább azt, hogy milyen esetleges lib-ek vagy egyéb függőségek kellenek, hogy működjön midnen rendesen, ahogy a kolléga írja: legyen hang, menjen a BT, meg ilyesmi.
A Manjaro alapból egy könnyű megoldást kínál erre, bár ott meg rengeteg felesleg van, mivel nekem nem kell Steam, Wine meg egy rakás más csomag, ami az alap telepítésben benne van.
Tényleg szeretném annyira átlátni a dolgot, hogy én ki tudjam választani a szükséges dolgokat, de jelenleg a csomagok feléről sem tudom, hogy mit csinál pontosan, és ezen nem segítenek sokat azok a fél soros leírások, amiket mellékelnek hozzájuk a repóban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB