- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nagyon ismerős a Nothing Phone (3a) Lite
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
spammer
üzenetére
Nem azt nehéz kiválasztani, hogy milyen programokat használok, hanem inkább azt, hogy milyen esetleges lib-ek vagy egyéb függőségek kellenek, hogy működjön midnen rendesen, ahogy a kolléga írja: legyen hang, menjen a BT, meg ilyesmi.
A Manjaro alapból egy könnyű megoldást kínál erre, bár ott meg rengeteg felesleg van, mivel nekem nem kell Steam, Wine meg egy rakás más csomag, ami az alap telepítésben benne van.
Tényleg szeretném annyira átlátni a dolgot, hogy én ki tudjam választani a szükséges dolgokat, de jelenleg a csomagok feléről sem tudom, hogy mit csinál pontosan, és ezen nem segítenek sokat azok a fél soros leírások, amiket mellékelnek hozzájuk a repóban...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3739
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

BoB