Hirdetés
- Visszatérhetnek a Samsung gyártotta Snapdragon chipek
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Ilyen lesz a Honor Magic8 RSR Porsche Design
- A Dreame megmutatta, hogy valójában mekkora - porszívótól az autóig - CES
- Mától kapható az IP69K védelmével világelső Blackview MEGA 12 tablet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
Köszi mindenkinek!
Akkor az Archot kihagyom. 2006-ban a suliban próbáltunk felrakosgatni még Fedora, Ubuntu distrokat, de mivel az informatika tanárunknak is beletört a bicskája, végül külső segítséggel egy UHU Linuxot állítottunk be servernek. Természetesen azóta már semmire nem emlékszek az egészből, csak hogy egy hétig szopott az osztály a tanárral együtt az akkori Linuxokkal, ezért írtam hogy 0 a tudásom belőle.
Amúgy érdekesek ezek a tanárok. Volt egy emelettel feljebb egy Unix ismereteket oktató, "őrült professzor" kinézetű tanár. Tőle is kértünk segítséget, de ő annyival elintézte, hogy: "a Linuxszal őt hagyjuk békén, mert az egy tákolt valami, nincs rendesen megírva". Itt ment el a kedvünk anno az egésztől.
Azért gondoltam, azóta hátha jobb már a helyzet e körül.
Amúgy kösz a biztatást, de valóban nem az a parancssor kedvelő kezdő vagyok, jobb szeretem ha gui-n kell kikattintgatni gyorsan ami kell és csak nagyon hard dolgok miatt kell a terminalhoz nyúlni. Emléxem az Ubuntunál akkor még a monitor képfelbontását sem lehetett kisakkozni, csak valami 80000 soros fájlban lehetett átírogatni dolgokat, hogy ne 640x480/50Hz-en pislogjon. Na ezután jött az UHU, csak azt már nem fejlesztik ha jól tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB