- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istju
senior tag
Nekem úgy jött csak össze, hogy a meglévő configomat átmásoltam a fordítandó kernel könyvtárába.
Tehát letöltöd a kernel.zx -et , csinálsz a home mappádba pl egy kernel könyvtárat, oda kicsomagolod a kernel.zx -et. Utána belépsz a /home/"felfasználóneved"/kernel/ "linux-1234.1234" könyvtárba. És oda másolod a meglévő kernel konfigodat:
$ zcat /proc/config.gz > .config
Ha ezt megtetted, akkor folytathatod az alább írtakkal: make mrproper , make menuconfig stb...
Ésszel gyomlálj, inkább legyen elsőre, csak egy 10 %-al gyorsabb kerneled, de ne fuss abba a hibába, hogy ne induljon, mert akkor nem tudod, hogy hol hibáztál. És szerintem érdemes mindig felírni azt, hogy mit szedtél ki. Eddig én ezt nem csináltam, de holnaptól fel fogom írni én is.
Jó munkát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Elektromos autók - motorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen autót vegyek?
- Napelem
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4532,100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB