- One mobilszolgáltatások
- Alig látni, olyan vékony lesz a Fold
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Yettel topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sigidi
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Próbálkoztam párszor win7+ arch dual bootot összehozni, eddig sikertelenül, GRUB win7-et nem találta, az arch meg a "cannot display video" üzenettel jött talán, sajnos másik gép nem volt nálam, a böngésző pedig emiatt nem indult, nem tudtam utána nézni.
Most viszont nekiállnék megint, de syslinux-al. A leírások alapján a manual install az ennyi lenne:
# mkdir /boot/syslinux
# cp -r /usr/lib/syslinux/bios/*.c32 /boot/syslinux/
# extlinux --install /boot/syslinux
# fdisk -l /dev/sda
# dd bs=440 count=1 conv=notrunc if=/usr/lib/syslinux/bios/mbr.bin of=/dev/sdaUtána kéne még valamit csinálnom?
A gép egy ThinkPad x200s 1 SSD-vel, jelenleg Debian + win7.Köszi
szerk: Kimaradt, hogy i3-mal használnám csak és első telepítéskor is csak azt tettem fel, mint WM.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest