- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sigidi
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Próbálkoztam párszor win7+ arch dual bootot összehozni, eddig sikertelenül, GRUB win7-et nem találta, az arch meg a "cannot display video" üzenettel jött talán, sajnos másik gép nem volt nálam, a böngésző pedig emiatt nem indult, nem tudtam utána nézni.
Most viszont nekiállnék megint, de syslinux-al. A leírások alapján a manual install az ennyi lenne:
# mkdir /boot/syslinux
# cp -r /usr/lib/syslinux/bios/*.c32 /boot/syslinux/
# extlinux --install /boot/syslinux
# fdisk -l /dev/sda
# dd bs=440 count=1 conv=notrunc if=/usr/lib/syslinux/bios/mbr.bin of=/dev/sdaUtána kéne még valamit csinálnom?
A gép egy ThinkPad x200s 1 SSD-vel, jelenleg Debian + win7.Köszi
szerk: Kimaradt, hogy i3-mal használnám csak és első telepítéskor is csak azt tettem fel, mint WM.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest