- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
Kérnék egy kis segítséget, mert megállt a tudományom.
Frissítettem egy tartalék rendszeremet (ezt használom kísérletezésre).
kb 2 havi frissítés futott le szabályszerűen az arch-news-ok alapján, de a fogyamat közben kikapcsolt a terminal ablak. Újraindítottam a frissítést, és hiba nélkül lefutott, mégis valami gebasz lehetett , mert shutdown nem akart végigmenni, ezért kicsit megerőszakoltam a kikapcsolást.
Újraindítás után nem volt X.Leoperáltam róla az xorg minden felmenő és lemenő ágát, de újratelepíteni nem tudta, mert kb 15-20 filera panaszkodott, hogy már létezik (gondolom zárolt maradt).
Ezeket kézzel leszedtem. Újratelepítés utánna már patentul végigfutott. Be is indul startx.
A képernyő gyönyörűen feláll, szép mint előtte, de sem az egeret, sem a billentyűt nem érzékeli X alatt, így csak nézni tudom
(SLIM alatt sincs beviteli periféria).Amit kútfőből tudtam az a /etc/X11/xorg.conf.d/ ellenőriztem, és ott minden megvan. (Átmásoltam a főrendszeremről).
Mi hiányozhat még?
Új hozzászólás Aktív témák
- OPPO Find X9 Pro Titanium Charcoal 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Honor 200 pro
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(SLIM alatt sincs beviteli periféria).
BoB