Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blum1866_2
tag
Hali!
Ujrahuztam az Arch-ot de valami nem stimmel. Legutobb minden olyan siman ment,hogy nem akartam elhinni mostmeg van 2 nagy problemam.
1. Hasznalom en ezt az Infinality-bundle csomagot,hogy legyenek szep betumin. Mindent ugyanugy csinaltam mint legutobb de nem akarja az igazsagot es 1-2 weboldal cefet sz.rul nez ki. Hol lehet a hiba?
2. Felraktam a SLIM-et,hogy legyen bejelentkezesi kepernyom es ne konzolbol kelljen szarakodnom. Beirom a felhasznalo + jelszo kombot,kiirja hogy nem sikerult betolteni a DE-t. Konzolbol inditom az xfce4-et akkor tokeletesen megy. Egy ideig szorakoztam vele,meguntam es felraktam a GDM-et (az mindig mukodott) erre az meg nem indul el valamilyen GLX hibara hivatkozva.
Tud valaki megoldast ezekre ?
Szerk.: Tegnap adtam egy eselyt az ArchBang-nek mert CrunchBang alatt egesz jol megkivantam az OpenBox-ot. Ekkora egy halom fos,hulladek bugos szemetet mint az ArchBang meg nem hasznaltam. Akarmennyire is utalom, ezerszer hasznalnek inkabb Ubuntut Unityvel mint azt a hulladekot. Oke,hogy RC meg satobbi na de igy kiadni valamit...meeeh.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB