- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iOS alkalmazások
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Hát csak azon problémázok, hogy a két felület alatt máshová csatolodik, én meg krusaderben akarom megnyitni a vinyókat, kb 10 fülön a különböző mappákkal amikben dolgozni szoktam, és ugye megjegyzi úgy nyílik meg.
De ha máshova csatol akkor ugrottak a mappák
A felhasználónak egyébként engedtessék már meg - annak ellenére, hogy amit lehet megcsinál parancssorban - hogy ha valami megszokott jó dolgot megváltoztatnak és az nem tetszik akkor megjegyezze

Nem szeretnék soha annyira kocka/geek/akármi lenni, hogy én éljek a gépeim/oprendszereim/stb érdekeben, hanem azok azért vannak, hogy azok legyenek értem. És ha már így van akkor ne bonyolítsa, hanem segítse az életemet
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kés topik
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen routert?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB