Hirdetés
- Beköltözött a ChatGPT az Ulefone filléres órájába
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- 100 wattos töltést és 27 wattos fordított töltést kap a Redmi Turbo 5 Max
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Mágneses hordozható töltővel készül a Samsung a Galaxy S26 mellé
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Apollyon
üzenetére
Azt hittem, hogy ez egyedi. Tegnap a segítségetekkel dd-vel írtam meg a telepítőt és úgy tettem fel. FF és Chrome alatt is fagyott a x.org majd újraindítás után gyakorlatilag egyre gyorsabban már magától esett szét. Ugyan ez volt Ubuntu 14.04 alatt, ha emlékeztek, ezért beszéltetek rá a Manjaróra.
Eddig a böngészőre gyanakodtam, de ki van zárva, hogy az lenne a gyökérok. A Manjaro nálam kiesett, többet nem próbálkozom vele, főleg, hogy mindenképpen frissíteni kell, különben egy alkalmazást sem enged telepíteni. Még megpróbálom az Antergost és ha nem működik rendesen, akkor én befejeztem a Linux-szal való szórakozást. Meg kell állapítsam, nem való desktopra.
Nem kicsit vagyok most mérges. A Manjaro eszméletlenül jó volt a frissítéseg, egy röccenés nélkül. Erre tönkretették. Attól tartok, hogy ez kernel szintű probléma lehet, így az Antergos is ki fog fekündi, hiszen az is naprakész disztró. :s Nem tudom, hogy mi lenne a megoldás, de stabil rendszerre szükségem van, a bánat fog hetente installálgatni.Ezt nem hiszem el!!! : Antergos 2014.05.14RC - 64bits - This is a Release Candidate. Stable images will be available soon
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- World of Warships
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy A55 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
BoB