Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
addikt
A kis drónba akkor kell tár ha tudatlan a játékos. Mindegyiknek megvan a gyengepontja, illetve, hogy milyen ammoval lövöd. A kis drónok konkrétan 2 golyó a proppelereiket kell leszedni.
Én nagyon agresszivan pvp-zek, van már a játékban 110 órám, nem mindig kell bújkálni persze sokszor előnyös.
Előbb próbáld ki mielőtt véleményezed. -
gabor7th
addikt
A műfajnak vannak fanjai úgyhogy lehetséges. Csak láttam, hogy többen pl. a Helldivers2-vel hasonlítják össze, de köze sincs hozzá.
A Helldivers2 egy rendkívül intenzív játék és az égből érkezel és hatalmas pusztító eszközeid vannak amikkel tömegeket kell irtanod legtöbbször.
Ennél a játéknál meg olyanokat láttam eddig, hogy egy kis drónba is egy tárat be kell engedned, hogy végre kinyírd, ő meg talán két lövéssel végez veled.
Bújkálnod kell, nem feltünni, gyűjteni dolgokat és a föld alá menekülsz.Totál más... De mint mondtam ennek a műfajnak is vannak fanjai. Meg lehet, ha fejlődsz nagyon más lesz és sokkal erősebb leszel és könnyebben végzel az ellenféllel.
Éppenséggel a sok évvel ezelőtti kedvcsináló videón tömegével ölöd a drónokat, de amit én láttam eddig, nagyon más.
-
gabor7th
addikt
Ezt berakom, mert vicces volt:
https://www.youtube.com/watch?v=Hu6S4EZgVPE
-
gabor7th
addikt
Bevallom sokat még nem láttam belőle, de amennyit igen... Nem látom, hogy sokáig fenntartaná majd az érdeklődést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jackson elektromos gitár
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi