Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor7th
addikt
A műfajnak vannak fanjai úgyhogy lehetséges. Csak láttam, hogy többen pl. a Helldivers2-vel hasonlítják össze, de köze sincs hozzá.
A Helldivers2 egy rendkívül intenzív játék és az égből érkezel és hatalmas pusztító eszközeid vannak amikkel tömegeket kell irtanod legtöbbször.
Ennél a játéknál meg olyanokat láttam eddig, hogy egy kis drónba is egy tárat be kell engedned, hogy végre kinyírd, ő meg talán két lövéssel végez veled.
Bújkálnod kell, nem feltünni, gyűjteni dolgokat és a föld alá menekülsz.Totál más... De mint mondtam ennek a műfajnak is vannak fanjai. Meg lehet, ha fejlődsz nagyon más lesz és sokkal erősebb leszel és könnyebben végzel az ellenféllel.
Éppenséggel a sok évvel ezelőtti kedvcsináló videón tömegével ölöd a drónokat, de amit én láttam eddig, nagyon más.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone Air / iPhone 17/ iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LENOVO ThinkPad P50 - 15,6", E3-1505M v5, 16GB RAM, SSD, Quadro M2000M 4GB, jó akku, számla, 6 hó
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest