- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
-
Mobilarena

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Engem jobban meglep, hogy lesérülve csak 44% jött ki eddig.
Én most XP-t, meg gagyi alapanyagokat gyűjtök, ha megnyílik a harmadik térkép, akkor jövök majd csapatba. Solo-ban lehet gyakorolni a lopakodást, szükség is van rá néha.
Sikerült belógnom egy kimentési ponton. Persze mikor észrevett emberünk megpróbált lelőni, pedig én nem bántottam, XP-t alig kap érte, kirabolni meg már nem lesz ideje*.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nemsokára meglesz a level 5, meg az utolsó hiányzó workbench. Persze azok fejlesztése nagyobb meló lesz.Találkoztam már barátságos játékossal, cseréltünk is, adtam neki körtét egy fegyverért.

Ja és ugyan azon körben találtam Raider Cashe-t is. Hol lehet látni, hogy azok mikor érhetőek el a térképen? Ha jól tudom naponta kétszer egy-egy órán át?
*Tegnap láttam olyat streamben, hogy kivonási ponton találtak ki nem rabolt hullát a Bluegate térképen. Nem mellette, hanem bent.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- BestBuy topik
- Diablo IV
- Samsung kuponkunyeráló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kuponkunyeráló
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPad Air 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- Sony Playstation konzolok Okosítása / Szervizelése - TMR Szenzor bépítés // 13.00-s PS4 Moddolás
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

RazoR