Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Milyen okostelefont vegyek?
- Microsoft Rewards
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ULPIUS
őstag
Igen én is a kezdetek óta ismerem mint festő, kortársak közül a kedvencem kb, a Történetek a hurokból c. tv sorozatba belenéztem de nem fogott meg, maradok inkább csak a képeinél egyelőre. Most megint csinálnak valamit a művei alapján? Vagy te is a hurokra gondoltál?
Egyébként én jó pár évvel ezelőtt pont azt vizionáltam, hogy mennyire jó videójátékot lehetne csinálni valahogy az általa teremtett világra felhúzva, aztán szembe jött ez az Arc raiders és még ha szorosan nem is kapcsolódik hozzá de ez már nagyon hajaz az elképzelt gondolatomra.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- AKCIÓ! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- Toshiba KXG50ZNV1T02 1TB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

RazoR