Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
-
Mobilarena
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
174BPM
tag
válasz
perge666
üzenetére
Megmondom őszintén hogy semennyire, mivel átlátszó, nem nagyobbítja fel annyira az órát. A színét kicsit mintha torzítaná mert nekem a Starlight van, de természetes fény alatt mintha pink felé hajazna, attól függ milyenek a fényviszonyok.
Ugyanúgy érzékeli a kijelző minden tapizást mintha rajta sem lenne. Kézmosáskor a víz picit befolyhat a tok alá az óra széléhez, de a kijelző alá még nem folyt be (ma vettem). Fürdés előtt leveszem, úszni meg nem járok.
Nagyon-nagyon passzosan van rajta, eddig 1x vettem le róla a vizet kitörölni alóla, de azt hittem az órában fogok kárt tenni olyan erősen kellett leszedni.
Sok helyen olvastam hogy hajlamos úgy kikoptatni a tok az óra szélét ha alumínium hogy foltos lesz. Ezért félek használni, na meg nem is a legolcsóbbat választottam hátha...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series SE3 40mm Stairlight Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- Huawei Watch 3 Pro szép állapot, olcsóbban (hibás korona)
- új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple 1 év garancia
- új Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete AppleCare+ garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- MacBook Pro 16 M1 PRO / 16GB / 1TB ezüst
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest