Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovan!
addikt
Ezek a tudományos ismertető műsorok egész jók az Apple-nél. A Tiny World különösen tetszett, főleg miután kiderült hogy a csávó a Role Models-ből narrálja
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
Giovan!
addikt
Én is köszönöm, hogy megosztottad velünk, hogy nálad problémák adódtak, ha esetleg a jövőben belefutok valami megoldási javaslatba, majd szólok.
Szerk: Egyelőre ennyit találtam.
A személyeskedést mondjuk láthatóan nem akarod elengedni, dehát gondolom ez nálad belefér a szakmaiságba...
[ Szerkesztve ]
-
Giovan!
addikt
Egész pontosan mi is a bajod? Feldobtad, hogy milyen szar az Apple TV webes felülete, mert nálad csak 480p-ben érhető el, és senkinek nem ajánlod a szolgáltatás használatát. Erre írtam én, hogy nálam ilyen probléma nincs (amit fölöslegesen tettem utána, az az, hogy nálad lesz a gond, mert ezek szerint nem csak nálad fordul ez elő), mivel én ezzel akár hiszed akár nem, de tényleg nem találkoztam még. Erre elővetted a kocsmai stílust, majd még engem trollozol le. Hallottál már a civilizált diskurzusról, vagy neked tényleg új ez a fogalom?
-
Giovan!
addikt
Használom egy ideje a szolgáltatást, nekem ilyen jellegű problémám nem volt eddig vele (másfajta, pl. hogy nem indul el a videó ha olyan kedve van, viszont igen), de ezek szerint akkor én a kivétel vagyok, jó tudni. Legközelebb majd jobban utána megyek mielőtt válaszolok, kösz hogy felhívtad erre a figyelmemet.
Mindesetre a személyeskedésre semmi szükség, a továbbiakban próbálj meg normális
stílusban kommunikálni, nem hiszem hogy ez megugorhatatlan elvárás lenne...Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
Giovan!
addikt
Bocs ha már volt: Foundation — Teaser | Apple TV+
Nagyon úgy néz ki hogy 2021-ben is lesz tv+ előfizetésem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Pro 256GB Graphite, kártyafüggetlen, dobozával, töltővel
- Számítógép eladó. (i5-4590+16GB ram+GTX 750TI 2GB+120GB SSD+500GB HDD) Beszámítás
- Keresek 2x16GB DDR5 7000mHz CL32 RGB (SAMSUNG B-DIE) RAMOT reális áron.
- BONTATLAN Avatar Frontiers of Pandora Limited Edition + Steelbook
- Steam Deck LCD - 512GB-re bővített + 512gb Samsung Evo Plus SD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest