Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
Mi asszonnyal most egy sved sorozatot nezunk Netflixen, van hozza szinkron de mikor megkerdeztem mit szeretne, azt mondta nezzuk eredeti hanggal es magyar felirattal. Tok jo ez igy

Aki nem hajlando feliratot olvasni es csak szinkronosat nez, az rengeteg elkepesztoen jo dologbol zarja ki magat (pl. a Severance az utobbi evek legjobb sorozata szerintem, a For All Mankind meg szinten szenzacios), illetve zarja be magat egy aprocska buborekba.
Tegnap szobabiciklizes kozben olyan sorozatot neztem amihez meg felirat sincs magyarul, de nagyon jo, errol is lemaradtam volna ha ilyen szuk korlatok koze szoritom magam.
Az is igaz hogy en mar ovodas koromban is regenyeket olvastam, szoval lehet hogy nekem "konnyu", de szerintem barki kepes feliratos filmet elvezni, nem szuperkepesseg ez. Csinalni kell aztan megszokja az ember. Asszony peldaul enyhen diszlexias, megis szivesen nez feliratos musort (mondjuk evi 10-20ezer oldalt olvas, szoval trenirozza magat rendesen
). -
kkp900
senior tag
Megmondom őszintèn ,hogy ez nem ér 2800 ft havonta. Nagyon kevés a szinkronos film vagy sorozat van . Jü tudom nem mi vagyunk a célközönség . De nem hiszem el ,hogy a mai világban a mesterséges inteligenciával nem lehetne szinkronizálni a tartalmakat. Elvileg az LG tv-re is adnak de mégsem kaptam meg . Vettem Ipad Prot is arra se mert ugye az Icloud email címet nézi sajnos nem az eszközt. Sajnos nincsen egyetemista a családban .. Még a nyáron volt egy külföldi link de már az se működik sajnos. Meg legalább lenne akció rá mint olvastam Angliába 6 hó féláron meg hasonlók voltak vagy 30% kedvezmény de ide semmi se…🙈😀
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s M920s SFF / számla, garancia
- Xiaomi Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).