Hirdetés
- Xiaomi 12T - egytucat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Továbbfejlesztett TruSense érzékelőt villantott a Huawei
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozsana
tag
sziasztok. elkezdtem érdeklődni a sql iránt, és szerettem volna telepíteni a mysql-t a gépre ( 2017-es air), de valami nagyon nem okés vele. nem magamtól csináltam, youtubeos tutorial alapján
. viszont nagyon nem olyan lett a vége, mint a srácnak. 2 félét is néztem, mysql+ popsql, meg mysql+workbrench, utóbbinál igazából a gép hisztizik, hogy nem biztonságos, és nem hajlandó megnyitni, ha rámegyek hogy de igenis megnyitod, akkor meg lefagy, és csak report problem. órák óta próbálkozom, már a gép os-t is frissítettem, többször uninstall, vissza telepit, de semmi.Valaki át tudna engem rugdosni ezen?
-
Bozsana
tag
sziasztok!
egyszer csak eltünt a finderből majdnem minden mappa. csak az icloud, favourites es tags maradt, de ezek is üresek. nem nyultam hozza, nem tudom mi történt. ha rákeresek megtalalom őket, de nem tudom visszatenni finderbe. hogyan lehetne?
köszönöm -
Bozsana
tag
sziasztok!
vague megvettem a 2017es art. torrent klienst akartam feltenni. mindig is utorrentet használtam, de az nem működik Catalinan, mit ajánlanátok ? feltettem a folxot, de nem seedel, es nem találom, hol állíthatnák be.
köszönöm -
Bozsana
tag
Sziasztok!
sajnos ujra laptop vasarlas elott allok, ezuttal macbookon gondolkoodm. Ket kerdesem lenne.
megeri a pro az airrel szemben? Filmnezes, netezes, kezdetleges kepszerkesztes hobbi szinten lenne a kovetelmeny.
megeri 100.000 el tobbet fizetni a 2019 es macbook airre, vagy evekig jo lenne meg egy uj 2017 es?
koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szuper áron dobozos Asus Vivobook Pro 16 /i7-12650H/16 GB/512SSD/RTX 3050TI 4GB/Gari/
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Szuper áron eladó dobozos új Asus Vivobook 16 /i7-1255U/16 GB RAM/512 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS/
- Asus ROG G731GV gamer laptop eladó
- Lenovo ThinkPad Pro dock 40A7 - gyári hálózati adapterrel - 1 hét próbagarival
- ASUS ROG Flow X13 GV301QE gamer laptop eladó.
- Eladó Hp 850 g8 i7 11 gen laptop 512SSD 32GB DDR4 RAM Gyári Magyar bill Face ID+Ujjlenyomat+
- Bomba áron eladdó DELL LATITUDE 9420 /i7-1185G7/16GB/512 GB SDD/14/FHD+/IPS/Garancia/
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest