- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
2017-es touchbaros 15-ös proban hol és mennyiért lehet kicserélni a meghalt SSD-t? Van erre bevált út vagy gyári alkatrész beszerzése plusz random pcb javító?
-
hibavissza
veterán
[link] M1+Photoshop bug. Találkozott már valaki ezzel?
Logitech G305 úgy néz ki nem működik normálisan. Használ esetleg más is Logitech gémer (Lightning csatolós) egeret? -
hibavissza
veterán
válasz
GreenGoblin #98394 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem off. Engem is érdekel mi volt az oka. A "megszabadulni" szintén kicsit erős. Mivel nem fejtetted ki maradt a találgatás. Bocs.
-
hibavissza
veterán
válasz
CharlieDrop #98391 üzenetére
Jó, de az nem az OS vagy gép hibája, ha egy app x86/64 only. OS választásnál alap, hogy megnézem mi és hogy fut rajta. Azt hittem a "megszabadulni" valami rendszer gyengeség és nem user error.
Én most váltok i7+1070-ről MBA-re..... -
hibavissza
veterán
válasz
GreenGoblin #98387 üzenetére
Ez miért jobb mint egy MBA? Papíron ugyan az csak gyengébb procival majdnem dupla áron. Mit nem látok?
-
hibavissza
veterán
Üdv! M1 MBA Wifi 6 teljesítményéról van valahol korrekt teszt? A local network speed érdekelne, nem az internet. Milyen gyorsan lehet lokális szerverre felmásolni WIFI 6-tal? Olvastam pár panaszos sort M1-re gyors keresésé után, de nem vagyok biztos benne, hogy azok nem a routerre vezethetők vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Parfüm topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i7-4G I 16GB I 240SSD I 14" HD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB magyar vbill új akku gar
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest