- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iOS alkalmazások
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
zapikanka
tag
válasz
zapikanka #104308 üzenetére
Sziasztok!
Csak kis update: Logitech M720 + Logitech MX Keys UK lett végül és tökéletesen megy. Tudok váltogatni a Windows-os gépem és a Macbookom között pöccre.Ami még fura, hogy a Mac-en a Mouse Acceleration be van kapcsolva és nincs beállítás amivel ki tudnám kapcsolni. Erre van ötlet / bevállt praktika?
Üdv,
z -
-
Eszleny
aktív tag
válasz
zapikanka #104308 üzenetére
Én a MX Keys mini-t használom és nagyon jó billentyűzet.
Három eszközhöz lehet csatlakoztatni Bluetooth vagy adapteren keresztül.
Az egyetlen problémám vele, hogy a fehéret (világos szürke) választottam és alacsony fényerővel a billentyűzet megvilágítás nem igazán használható. Ezért érdemes a sötétet választani.Másik hátránya, hogy ha Machez Bluetooth-tal van csatlakoztatva, akkor bekapcsolt Filevault mellett nem tudod használni, amíg el nem indul a rendszer (pl. boot jelszót nem tudsz beírni). Utána nem gond, ha altatod, mert ébresztés után rendesen működik.
Windowson az lehet a gond, hogy Bluetoothos billentyűzettel nem tudsz belépni a BIOS-ba (talán usb-s adaterrel be lehet). -
-
bmakszim
őstag
-
Divinity
őstag
válasz
zapikanka #92510 üzenetére
Azt neked kell mérlegelned, alapból ugye nem nagy különbség van köztük. Én főképp fejlesztői (Java/Kotlin, Docker) feladatokra rendeltem 512/16-os Air-t. Reményeim szerint gond nélkül fog beválni de biztosat még nem tudok mondani mert csak január elején rendeltem és még nincs kész
-
Divinity
őstag
válasz
zapikanka #92401 üzenetére
Erre a felhasználásra tökéletes egy M1 Air. Akár az alap modell is de ha engedi a keret akkor minél több a RÁM annál jobb.
Feljesztesi feladatokhoz nem kell a konstans nagy teljesítmény így a melegedés nem lesz probléma, JavaScript és PHP esetén még hirtelen erőforrás igény
ugrásra se kell számítani, Java esetén megeshet, egy-egy nagyobb projekt esetén de egy nagyobb multi vállalat multi-maven projektje is lefut egy normális gépen tesztekkel, Docker image buildeléssel néhány perc alatt így kétlem, hogy az M1-nem problémát jelentene.
Multimedia fogyasztásra pedig szuper a kicsi, hang nélküli gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Renault, Dacia topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest