- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyNagz
senior tag
Ez normalis. Ezek a premium kategorias szutyok szarok melegednek sanos. Pedig nem ezt varnad, tudom. 8 kulonbozo MacBookom volt 2010 ota, mindegyik melegedett. Takaritottam, portalanitottam, pasztaztam, kcisit jobb, de kb. kulso kijelzo + YouTube es mar 75 fokos a CPU, ventit is csak akkor hallom, ha kezzel bekapcsolom. Hozza kell tenni, hogy ennek a CPU-nak 100 korul van a maximalis megengedett homerseklete az ARK szerint.
-
r4z
nagyúr
-
xors
senior tag
Szerintem normális macbook világban, PC világban már kevésbé. Nekem is hasonló értékeket produkál a MBP 2011.
Sajnos a unibody ház nem a hűtés maximalizálás jegyében készült, hiába a két ventillátor.Más: melyik a legrégebbi iphone/ios ami még tudja az imessage mac szinkront?
-
xors
senior tag
-
Black Dragon
addikt
Nekem eddig csak Airem volt, szeretném kipróbálni a retinás életet, ismerősömnek van ilyenje, nagyon tetszett, de ha belepakolnak még fasza cuccokat, akkor még inkább tetszeni fog.
Viszont reális lehet a Q4-es megjelenés, mondván úgy is akkor jelenik meg az új OSX vagy már MacOS. Vagy csak elég a Mac Pro-ba belegondolni, itt is volt bő fél év csúszás, ha nem több, bár azért az nem egy tömegcikk.
-
1. Szárazon pormentesre törlés: Pronto Staub Xpress Duster
2. A kijelzőt egy nedves pamut ruhával tisztítom meg, majd egy másik pamut ruhával törölgetem szárazra. Így nem lesz foltos, sem pedig karcos.
Ahogy használom, évente 2-3 alkalommal kell csak nedvesen takarítani, egyébként a portörlő bőven elég...
-
Ja, hogy arraaaa?!
Erre kaptam már ilyen-olyan választ is, többek között az alkatrészeknek jobb, valamint a rendszer is jobban kezeli a folyamatos működést, mint mondjuk a Windows, stb. Részemről annyi, hogy mivel külső kijelzővel használom, így csak nyomok egy billentyűt és megy minden. A külső kijelző szintén altatja magát, de ilyenkor az is feléled. Nem kell a gépet felnyitnom, majd ha elindult újra lecsuknom. Kényelmesebb.
-
TheMarci
addikt
Router support oldalát olvasgattad?
-
Ööö, kissé elvesztettem a fonalat. Ha az eszközre nyomsz törlést, szerintem mindent lepusztít. De ha nem vagy biztos benne, tolj a Win-es gépbe egy Ubi Live CD-t és zúzd le azzal. Legvégső esetben ezt szoktam csinálni, ha valami elvetemült fájlrendszerrel érkezik lemez. Mint pl. helyreállítási partíció laptopoknál.
Így már oké. Ha törlöd, akkor az egész helyére készít egy újat. Ettől függetlenül én felülírnám ezzel-azzal.
-
bupemko
senior tag
Azt írtad melegedett, azaz valami pörgette CPU/GPU-t. Ilyenkor nyilván gyorsabban lemerül. Én azt vettem észre, hogy elég jól összefügg a hőmérséklet a merüléssel (értelemszerűen minél jobban járatod CPU/GPU-t annál hamarabb merül és annál jobban melegszik, egyszerű fizika).
Én smcFanControl-t használom arra, hogy lássam mennyire meleg a CPU. Ha valamiért melegebb, mint kellene, akkor meg tevékenységfigyelőben megnézem mi az.
-
mettek
addikt
Szerintem az üzemidőt az aktuális kihasználtság mellett írja...ha mondjuk megy a torrent meg a video akkor 2órát bír, ha csak netezel akkor 3-4 órát, nem mindegy mennyit dolgozik a hardver meg milyen fényerőn megy a kijelző pl. Egyébként szerintem is 2-3 évet ki kellene bírjon egy apple laptop.
Én pár napja vettem egy prot és napi szinten fog menni elég rendesen, kiváncsi leszek meddig bírja.
-
Ragnar95
félisten
Activity Monitor>Energy rész alatt látod, hogy mikor vetted le töltőről a gépet, de csak azt látod, hogy melyik app mennyi energiát fogyasztott átlagban, azt nem, hogy mennyi ideig futottak az adott appok.
Az iPhone-os megoldás itt nem is lenne implementálható, hiszen teljesen mindegy, mi van épp a képernyőn aktívan, hiszen a többi megnyitott app is fogyaszt a háttérben. -
TheMarci
addikt
Csak kicsit drága:
$314.95 - 128 GB / New
$524.95 - 256 GB / New
$649.95 - 512 GB / New
$949.95 - 1 TB / New
$274.95 - 128 GB / Used -
Amikor ilyen döglesztő meleg van - mint az elmúlt néhány napban - az én gépem is melegszik, bár még nem a vészes kategória. 60-65 fok normál használat mellett. Azt gondolom, teljesen normális, hiszen a környezet sem éppen hűvös... Most éppen 50 körül mozog, klimatizált helyiségben böngészővel, levelezővel és fájlkezelővel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Parfüm topik
- EAFC 25
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio G4, 15,6" FHD, i7-7700HQ CPU, 32GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, W11, Számla, 1 év
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest