- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
rjg
őstag
válasz
OgreImre #121983 üzenetére
Nekem ez új, de ezt hozta fel a Google elsőre: How to Convert PDF to PDF/A on Mac?
Open PDF in Preview.
Go to File>Export.pdf to pdfa mac01
Choose output format as PDF and check the box before Create PDF/A.pdf to pdfa mac02
Click Save. -
rjg
őstag
-
-Skylake-
addikt
válasz
OgreImre #121262 üzenetére
[link]
lap aljan pirossal kiemelve a lenyeg.btw nekem is van egy ismerosom aki cadezik macen. o mondjuk meg magasabban repul mint te, mert vett egy macet, megvette a paralellst es abban futtat autocadet. sokszor kerdeztam mar tole hogy ebben mi a logikai igazabol, de ertelmes valaszt meg sosem kaptam ugyhogy engedd meg, hogy kiprobaljam rajtad is a kerdest :
-
mi a logika abban, hogy MUNKARA veszel egy olyan gepet, aminel konkretan boritekolhato a szopas ? miert jo egy egyertelmuen es kimondottan windows fokuszu sw-t macen hasznalni ? ebben mi a funky ? -
Head88
addikt
válasz
OgreImre #96097 üzenetére
A wwdc-n apple hardware nem lesz bejelentve ha azt még nem tették meg az apple konferencián. Max ősszel előjönnek a 14 és 16" gépekkel. Ha akkor sem, majd 2022.
Egyébként én meg egy 14" magsafe és több porttal ellátott mini-led kijelzős masinára várok. Ha kihozzák akkor rá is ugrok. A régi gépeimet meg kiszórom.
-
válasz
OgreImre #87082 üzenetére
Amikor több platformon dolgoztam, Dropboxban tároltam mindent. Ez volt a legegyszerűbb megoldás. Persze sajnos így mindkét meghajtón ott lesznek az anyagok, azonban fizikálisan különálló eszközök esetén jól működött. Ahogy a kolléga írta, exFAT. Viszont ne használj ékezetes fájlneveket.
-
bmakszim
őstag
válasz
OgreImre #87081 üzenetére
A pletykák szerint az Apple a 13"-os MacBook-okban vezeti be először a saját processzorát év végén.
Az Apple silicon már nem fogja támogatni a natív/virtuális Windows-t. Emulációra lesz majd szükség, biztosan dolgozik már valaki ilyen megoldáson, de én egyelőre nem hallottam róla.(#87082) OgreImre
Ha elég, hogy macOS-en csak olvasni tudd a fájlokat, az fog működni. MacOS alatt látod a Windows meghajtóját, az írásához viszont 3rd party tool-ra lesz szükség.
Windows alatt viszont nem látod a macOS meghajtóját, egyelőre nem készített az Apple APFS driver-t hozzá.
Alternatív megoldás: egy harmadik, exFat fájlrendszerű meghajtó. Ezt mindkét rendszer tudja írni és olvasni is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest