-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
waccamár
senior tag
válasz
Nandish #100843 üzenetére
Persze nyilván az átlaguser nem fogja használni, mert sokan egy fóliát sem tudnak feltenni
De kíváncsi vagyok rá, hogy mondjuk én, aki egyáltalán nem ért mondjuk konkrétan az iphone meg a mac szereléséhez, mert még sosem kellett szerelnem, szóval hogy én pl. hogy boldogulnék egy ilyen módszerrel.
Szóval én az átlag-user és pl. közted vagyok (látom az aláírásodon, hogy Apple cuccokat szerelsz). Ami azt jelenti, hogy affinitásom van az egészhez, szívesen megcsinálnám, ha tiszta instrukciókat kapok, mert nem idegen tőlem az elektronikai eszközök buzerálása...
Sok konkrétum nem derült még ki a programról, én kíváncsian várom a részleteket.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Nandish #100601 üzenetére
Az eredeti hsz-ben Jano_023 mechanikus billentyűzetekről kérdezett - itt félrement valami a kommunikációban, valahol, valakinél (lehet nálam, de továbbra se értem
).
-
kipser
tag
válasz
Nandish #100555 üzenetére
Köszönöm szépen az összefoglalót.
Annyi van még pluszban, hogy hétvégente, 2-3 hetente szeretnék játszani a laptopon (tudom kicsit fura MAC-en játszani). Nem túl gépigényes játékokkal: Diablo 3, Torchlight és ilyesmi.
Ilyen esetben az M1-es gépek sokkal jobbak?Ami fontos, hogy most szinte új a laptopom, mert volt egy topcase csere és egyébként meg karcmentes. Lehet, hogy jó áron elmenne.
Tegnap komolyan elgondolkodtam, hogy veszek helyette egy Razer laptopot, de szerintem hiányozna a MacOS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch
- Renault, Dacia topik
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest