- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
peugeotmate
addikt
válasz
sztanozs #121776 üzenetére
Én anno a 2014-es MBP-ba aliexpressen vettem végül hangszórót a gépembe. Ha csak az egyik ment tönkre, akkor 5 dollár körül kijössz, ha mindkettő akkor is 8-9 dollár. Kapsz hozzá csavarhúzó szettet is, ifixit alapján totál könnyű cserélni házilag. Teljesen jó volt, szépen szólt amíg el nem adtam 3 évre rá. (Plusz hülyét kaptam attól, hogy itthon 15 ezer+ forintért árulták az ugyanolyan utángyártott kínait. Szerviz árakat hagyjuk is.)
-
-
törölt tag
válasz
sztanozs #96153 üzenetére
Van hardver feltétel, pl. iPhone iOS 15-nél a Live Textnél is írják minimum A12-től. Mert az eszközön történik az okosság. Amire az Apple igyekszik a legtöbb esetben. A Google pedig inkább a felhőben gyűjt, dolgoz fel. Az persze világos már, hogy az Intel gépek a vöröshajú mostohagyerekek az Apple családban.
-
válasz
sztanozs #96153 üzenetére
Emiatt nem vágom fel az ereimet, de szerintem egy, másfél év múlva lecserélem a minit egy újra. Így mindkettő azonos architektúra lesz, megnyugszik a lelkem és az Apple-nél is örülnek majd, hogy még egy még egy gép elfogyott a polcról.
Inkább a telefon lesz a kérdés. Azzal bajban vagyok idén... Na de mindegy, lényeg, hogy az új M széria elég f@szagányos és néhány évig ez lesz a jövő.
-
sztanozs
veterán
válasz
sztanozs #92090 üzenetére
Végül ezzel a Python szkripttel szedtem le a full installert (választani lehet az összes fent levő között):
https://github.com/grahampugh/macadmin-scripts -
Mr Bond 007
őstag
válasz
sztanozs #92082 üzenetére
Ha nem a store-ból szedted le a catalina-t, hanem csak letöltötted a netről, akkor szokott ilyen lenni. Nem egyezik a gép usere a letöltött image userével. Van rá mód hogy le pucold, és akkor elfogadja. Csak már nem emlékszem hogy kell, mert évekkel ezelőtt csináltam.
Vagy az van, hogy a kis telepítőt szedi le, ami csak pár mega és abból nem tud usb telepítőt csinálni. Oda a teljes app kell.
Ez alapján is próbáld ki: [link]
-
Head88
addikt
válasz
sztanozs #80480 üzenetére
Pedig nem nagyon érdemes várni. Szerencsés esetben vagy, hogy nem okozott a folyadék azonnali zárlatot de a korrózió idővel kialakul és így komolyabb gondok lesznek az alaplappal.
Rendszeresen javítok olyan gépeket ahol a korrózió már szétmarta a chipek alaplapi érintkezőpadjait és így az új alkatrészeket nem tudom az eredeti helyükre beforrasztani. Huzalozgatni kell, hogy meglegyenek a kontaktok. (ezt persze mindig bevonom uv maszkkal így gyakorlatilag soha nem fog elmozdulni és folyadék/szennyeződésálló is lesz)
-
Papa-Het
aktív tag
válasz
sztanozs #80220 üzenetére
De csak Safari alatt? Ott olyan 50-60 fok között van átlagosan (amikor YT-n nézek videót vagy flash tartalmú oldal(ak) van(nak) nyitva) , míg a másik 2 böngésző esetében sokkal magasabb és ott fel is pörögnek a ventik. A takarítás és pasztázás már tervben van, csak Head88 úr messzi lakik
Másra nem is bíznám ezt a dolgot
-
nemethchek19
aktív tag
válasz
sztanozs #79966 üzenetére
Ez működik e a gyakorlatban?
SINTECH M.2 M-Key PCIe NVMe SSD 2013-2016 APPLE Macbook Pro Air Mini SSD Adapter
-
anonymus89
addikt
válasz
sztanozs #79858 üzenetére
Ohh de hülye vagyok bocsi tényleg írja: "2. A Windows-partíció (BOOTCAMP) formázása
A Boot Camp asszisztens műveleteinek befejeződése után a Mac újraindul, és a rendszer elindítja a Windows-telepítőt. Ha a telepítő megkérdezi, hogy hová szeretné telepíteni a Windowst, válassza ki a BOOTCAMP partíciót, majd kattintson a Formátum gombra. A legtöbb esetben a telepítő automatikusan kiválasztja és megformázza a BOOTCAMP partíciót." -
anonymus89
addikt
válasz
sztanozs #79858 üzenetére
A windows nem telepíthető erre a merevlemez-területre. A windows rendszert NTFS formátumú partícióra kell telepíteni.
Diokhan: oksi, köszönöm csak furi volt hogy a tutorialokba egyáltalán nem kért.
Legközelebb kérdezek előtte, hogy lenne érdemesebb.
Bootcamp-pel kezdtem gondolom akkor azon is kell folytatni.?mod: nem baj, hogy formázáskor a Bootcamp név eltűnik?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- Android szakmai topik
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- E-book olvasók
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest