- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung SmartTag2 teszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
válasz
Gardaai #121796 üzenetére
Mint ős Apple követő és sok Mac tulajdonosaként mondom, hogy hányinger ez a háttértárral és a rammal való manipuláció. Tudom, hogy Jobs ideje alatt volt a notórius Combo Drive erőltetés, de ez azóta megy amióta Cook van. Nekem nagyon nem kell bemutatni mitől jó az Apple, de amikor egy 4-500K-s OLED Zenbook-ban megoldható 50 ezerből a 2TB bővítés akkor bizony már néha elgondolkozom mi lenne ha csak PC-znék egy fasza gamer desktoppal és mobil fronton elég lenne egy ilyen említett Zenbook.
-
weinmaker
őstag
válasz
Gardaai #121781 üzenetére
Ez nem így van szvsz. Én úgy voltam, hogy a windowsos gépem mellé vettem egy m1-es gépet, mivel itt mindenki azt ajánlotta. Feltettem mindent és elkezdtem kizárólag arról dolgozni, hogy mennyire tudom használni. Úgy voltam vele, hogyha nem jó, akkor eladom, semmit nem buktam volna rajta. Persze kiderült, hogy eszméletlen jó a cucc. A windowsos gép ment a mac meg maradt. Megvettem hozzá mindent IS (dokkoló, külső bill. , egér, touch pad). Monitorra kötve azóta is nagy örömmel használom. Össze sem lehet hasonlítani, hogy mennyivel szívesebben használom, és sokkal hatékonyabban. Az itteni srácok pedig nagyon sokat segítettek, ha valamivel nem voltam tisztában. Amit ezúton is köszönök nekik.
-
lmno
őstag
válasz
Gardaai #121781 üzenetére
"Ahogy talán a Macbook-ot is, ezt is ár alatt vettem és ha 1-2 hónap múlva azt mondom meguntam, akkor nem bukok egyiken sem anyagilag."
Már ha találsz olyan balekot aki megveszi jó áron, de az nem lesz egyszerű.
Az a baj az ilyen havi 3-szor kapcsolnám be ismerkedés céljából dologgal, hogy úgy pont nem fogod megismerni a rendszert, és csak jobban fognak idegesíteni azok amik máshogy működnek. -
moleculez
veterán
válasz
Gardaai #121773 üzenetére
Én csak azt nem értem mi lenne a felhasználás?
Ha egyáltalán be lehet határolni, mert ez a havi párszor lenne bekapcsolva nekem úgy tűnik hogy ha nagyon olyanod van akkor macOS-n csinálod a napi böngészést/YouTubeozást, emailezést?
Arra elég lesz, meg a rendszerrel tapasztalatot szerezni jó lehet mert ha valamiért teljesen váltasz fő gépen macre akkor tudod mizu van. De ehhez tényleg nagyon olcsónak kell lennie.
Plusz a felhasználói élmény egy M1-es macbook air-rel összehasonlítva ég és főd’.
Ha most épp jó a butterfly keyboard akkor ilyen használat mellett nem valószínű hogy nálad makkan meg. Nyomkodd végig a billt ha kicsit is laposabban jár/lassabban ér vissza akkor az már érik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Megkímélt Lenovo Legion 5 15,6" I7 10750H/GTX 1650 4GB/32GB/512GB/HU Bill/Win 11 Pro
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- 2018 MacBook Pro i7 16/256
- Lenovo T480 I5-8350U 16/512 Touch + windows hello
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest