- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
1010
őstag
apple is tudja hogy kell elni
nehany tokevel rendelkezo ember nalunk kitalalta hogy o msot applet fog arulni itthon,
megkerestek az applet,akik kurvara nem erdekel magyaro,vegul rendes aron kapjak a notikat,es szvsz amit eddig elertek az kb a 0val egyenlo,minden alkatreszt amerikabol rendelnek,pffff.
es winfos nyelvezetu forditast akarnak a apple progikra,en nem ezt nem hagynam.
vagy van rendesen apple,szerviz,IGAZI itunes,genius bar,vagy semmi,es mindeki vegye ott ahol tudja,pl ebay ahol ugye most is olcsobb,vagy kimesz becsbe ha nincs messze,es akkor a gari gond is megvan oldva -
Pisztillus
senior tag
Na igen, de akiktől még elvártam volna - a hasonlóan elrugaszkodott árszínvonal miatt is - azok nagy ívben tojtak a fejemre. Ezért is volt kellemes meglepetés - ma már az ilyennek örülni kell, holott ez lenne a természetes.
Valóban, a MAC-ek szerintem is túl vannak árazva - az Apple-t olyan nagyon nem foglalkoztatja, hogy itt veszik, avagy sem. Én viszont már régóta gyűjtögettem rá - most el is jött az alkalom, hogy megvegyem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Renault, Dacia topik
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Külföldi SIM-ek itthon
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- További aktív témák...
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest