- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
r4z
nagyúr
válasz
atirag #41593 üzenetére
Annál is három volt, i5-2467M, i5-2557M, i7-2677M.
Ajánlom figyelmedbe az everymac.com-ot, ha pontos specifikációkra vagy kíváncsi, bár jelenleg valamit hegesztenek rajta.
-
válasz
atirag #41585 üzenetére
Jó kérdés. Azon túl, hogy megnyomkodtam az egyik APR-ben, nem nagyon tudok nyilatkozni róla. Az újat sokan dicsérik, szóval olyan rossz nem lehet, így ha kizárólag mobil eszköznek keresnék gépet, talán ezt venném.
Ez most 470 az Apple oldalán:
256 GB-os, PCIe-alapú, alaplapra szerelt flash tároló
1,1 GHz-es, kétmagos Intel Core m3 processzor Turbo Boost technológiával akár 2,2 GHz
8 GB memória
Intel HD Graphics 515Szerintem mehet...
-
válasz
atirag #29873 üzenetére
Vagy úgy csináld, hogy exportálod őket az iphoto-ból, vagy pedig megnyitod jobb klikkel magát az iphoto library-t, és ott megkeresed az originals mappát, abban lesznek a képek.
Amúgy lehet, hogy néhány "kép" azért nem került ki amikor másoltad, mert a 2-es módszert alkalmaztad, és azok valójában nem képek voltak, hanem átalakított, duplikált eredetik. (?)
-
atirag
őstag
válasz
atirag #14445 üzenetére
És mikor az összes fájl-oknál a képeket különszedve miért nincsenek ott az iphotoban lévő képek?
Igazából az első kérdésem az snow leo-val kapcsolatos. Mert ott az összes képeknél tényleg még egy kis ikon is benne van amit egy böngészés közben tőlt le( amúgy miért?)
A lion-nál ilyen már nincs . Vagy csak nem látom.
-
-
HarryPotter
őstag
válasz
atirag #14152 üzenetére
próbáld az omni disk sweepert, ingyenes. első lépésben feltérképezi az ssd-t, így látni fogod, mi mennyi helyet foglal, aztán a fölösleget le is törölheted. továbbá: telepítsd az app storeból a MoreSpace nevű appet, ez pl. a mail adatbázist úgy tömöríti, hogy a levelek továbbra is elérhetőek maradnak.
-
Gicz
addikt
válasz
atirag #13031 üzenetére
az iphone vagy ipaded backupja. válasz ki itunes ban mikor rá van dugva az eszköz hogy back it up to iCloud. és onnantól az icloudba megy a backup.
mondjuk a képeket nem érdemes backupolni mert az ugyis lementi az ember egy külső meghajtóra pl ahol sok hely van, és bitonságban is vannak. ha kikapcsolod majd a képek backupját icloudban akkor csak pár 100 mega lesez a backupod, a gépedről meg letörölheted azokat a fájlokat.
-
rjg
őstag
válasz
atirag #13014 üzenetére
Illetve lehet, hogy a Time Machine is menteget az SSD-re.
-
zsolidodd
senior tag
Olvass vissza, sokat beszéltünk róla. Nekem hasonló MBP-m van, és nagyon tetszik a Lion.
Más: Ismer valaki olyan programot, ami letilt minden adatforgalmat azokon a programokon kívül, amiknek én megengedem? Múltkor lezabálta a mobilnetemet valami, pedig mindenből kiléptem, ami ilyet tenne...
-
rjg
őstag
Tedd fel a Virtualbox-ot, a Parallels-hez hasonló, - persze nincs coherence mód, illetve olyan szintű 3D támogatás - de ingyenes program, normális támogatással.
-
e30st
tag
te a parallels desktops-ra gondolsz (szerintem), ott van két fajta változat, az egyik olyan, hogy egy méretezhető ablak van, és ott azon belül fut virtuálisan az XP (meg bármilyen linux, és még egyéb más oprendszerek) De olyan is lehet, (ők úgy hívják hogy Coherence® mode) amikor rendesen a windowsos mappák megjelennek a dockon, meg a fájlok is, és olyan mintha nem is futna a windows, hanem minden mac alatt menne (így egybe van olvadva a két operációs rendszer) az nagyon jó, de ajánlott hozzá a 8GB RAM.
-
Solar_Wind
senior tag
Igen, a recsegés, meg "nem olyan összerakott, mint a Pro" eléggé bullshit szerintem is. Abszolút jól van összerakva, ilyen szempontból semmi hiányérzetem nincs, pedig a gagyi megmunkálás engem nagyon szokott idegesíteni. Nem tévesztitek össze a fehér MacBook-kal?
Mondjuk ez a téves képzet onnan alakulhat ki, hogy az Air könnyebb és vékonyabb, de ennek köze nincs az összerakás minőségéhez.
-
atirag
őstag
Gondolkodom mostanában lion telepítésén. Snow leo-m van és mikor vettem akkor későn tudtam meg,hogy felrakhattam volna ingyen a liont.
Vannak mindenféle alternatív helyek a letőltésre ingyen. Mert nem venném meg első kőrben ha nem jól működik. Hogy működik osx-nél az érvényesítés? Mert simán felrakják sokan. Akkor mi az előnye ha megveszem. Persze nem sok pénz az a 6k és meg is venném csak tudjam hogy működik.
Köszönöm a felvilágosítást. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali fotós kérdések órája
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- E-roller topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Hyundai, Kia topik
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB -2 év gari
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS , I5-8265U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Inspiron 7510 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest