Hirdetés
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Google Pixel topik
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArrayOfLilly
aktív tag
Sziasztok!
Kérdés: Macbook Pro 2018 13", hangszóró, mintha dobozból szólna, nem tiszta és picit recseg. Nem csináltam vele semmit, ahhoz képest, hogy ezt nem csinálta eddig. (Pár hete kezdődött, nem most, de egyszer volt már ilyen, akkor csak az IINA szólt így és azt egy frissítés megoldotta, reméltem, hogy most is megoldódik magától, de nem úgy fest.)
Nem az a recsegés, amikől a fórumokon írnak, egyrészt, mert folyamatos, másrészt a leghalkabb néhány fokozaton nem hallani, olyan, mint egy nagyon szar hangszóró, ami felhangosítva torzít, de nem volt ilyen.
Boom 3D volt telepítve, eltávolítottam alaposan. De eddig is volt, mondjuk frissülhetett.
Nem telepítettem újra 0-ról, mert dolgoznom kell, de frissítettem a rendszert.
SMC, NVRAM reset megvolt, másik fiókkal ugyanez, safe módban meg nem tudom elindítani, noha firmware password-öm nincsen.
Az akksim elvileg jó, 95%, november eleji vásárlás.
Mi a fészkes csuda lehet? Van valami ötlete valakinek?
Jelen pillanatban szükségem van a gépemre, úgyhogy a szervizzel várnom kell pár hetet. Ha lesz pár üres és éber órám, akkor egy friss tetepítést lehet, hogy megkockáztatok. (Bootcamp, meg minden, 2TB Dropbox mappa, etc., nem nagyon vágyom rá...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Trollok komolyan
- Motoros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13A2251 EMC3348 27% 13.3" Retina IPS i5-1038NG7 Iris Plus 16GB 500GB ujjolv gar
- HP Zbook 17 G3 - Nagy 17.3" kijelzővel - CORE I7-6700HQ
- Dell Latitude 5521 - 11. generáciiós - 15.6" - CORE I5 11400H
- ThinkPad T15p Gen3 15.6" FHD IPS i7-12800H RTX 3050 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN Macbook Air 15 M3 8/256 Ezüst 100% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest