Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• peugeotmate

addikt

Sziasztok!

Én idióta csak most ástam bele magam újra a Mounty rejtelmeibe... A hétvégén adatmentést csináltam a telefonomról (több mint fél év fényképei a külföldi tanulmányiamról) és Mountyval húztam át egy részét a telómról a MacBookon keresztül külső vinyóra. A másik részét pedig Windowsos gép alól szintén külső vinyóra. Na már most ma megnéztem újra a képek egy részét, kifagyott a Finder, majd újra mountolás után eltűnt két mappámból is minden a vinyón. (Több tízgigabájt adat.)
    Most lakótársam windowsos gépén megnéztem, hogy az felismeri-e a mappákat, de 0 bájtokat jelez ott is. Sőt, ott még azokat se tudom megnyitni már, aiket OS X-en Mounty-val még igen. A helyzet pikantériája az, hogy a foglalt terület szerint viszont valahol a vinyón vannak a fájlok, de windowsos gép és hiányos tapasztalat nélkül gőzöm sincs hogyan tovább. Legalább arra adjon valaki választ, hogy adatmentő cégnél ugye még van esélyem? Vagy bárki akinek volt hasonló, az kicsit sztorizzon nekem légyszíves, akár privátban is. Köszönöm! :R

Ja igen:
    NEM AJÁNLOM SENKINEK SEM A MOUNTY-T, ALKALMANKÉNT SEM!

Új hozzászólás Aktív témák