Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
Sziasztok,
meg tudná vki mondani, h a Pro A1260-hoz milyen töltő dukál?
-
xedos
addikt
Itt valami nem stimmel!!!!
PC card slot nincs az AIR-en...
Az ár meg vicces... ennyiért még talán netbookok sem biztos, hogy vannak...
Használtn nem SSD-s változatot kaphatsz 200.000Ft körül...Sőt most olvastam át mégegyszer...
Szóval az AIR-en van a tápcsati, 1db USB és egy fejhallgató kimenet...
kép: [L:http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b5/Apple-MacBook-Air-Ports.jpg][/L]Szerintem ez talán az MSI XSLIM 340-es???
-
M.W.H
aktív tag
üdv létezik olyan 13,3" os macbook air amit intel x3100 as vga val szereltek fel?
vagyis erröl beszélek. Apple - MacBook Air MB450LL/A
mert meröben más mint amit a macbook air röl olvastam és szerintem hamisitvány vagy nemtudom:Südv
-
1010
őstag
válasz
metafenomÉN
üzenetére
nem kesik az power pc vel se kesett
-
metafenomÉN
csendes tag
Kinek van tapasztalata a garagebandel?
Én csak most nézegettem és nagyon megtetszett, de félek tőle, hogy ha veszek egy hangszert hozzá akkor ha rákapcsolom a gépre túl sok lesz a késés. Erről van valakinek tapasztalata? Én eddig azt hittem az ilyen direktbe rákapcsolós dolgokhoz nagyon izmos hangkártya kell különben sok a késés (ami használhatatlannáteszi az egészet), az integrált karik pedig nem szoktak túl erősek lenni.... ha van bármi tapasztalat örömmel fogadnám. köszi.Ja igen egy 13" MacBook Prom van 2,26Ghz 4G ram al.
-
DeepDish
őstag
Udv. Ha kinntrol vki behozott 1 laptopot es szamlaja van meg, akkor itthon tudom ervenyesittetni a garijat?
-
1010
őstag
jah,mara csak az efi maradt meg az osx

de hozzathetned a minosegi anyaghasznalatot es ergonomiat, ~100% ban
en bootcamp el xp probaltam csak vistat nem,
de asszem abban van direkt x 10 xp ben nincs
ez csak a jatekok miatt...pfffffff
micsoda butasag
nemsoka megnezem mac en a cod4et
az mar asszem dx10es jatek persze mac en ezzel nem kell foglalkozni
-
xedos
addikt
A fórumokra mindig csak a problémások jelentkeznek...
Inkább azt mondanám, hogy az emberek 5%-ának van próblémája a Bootcamp-el...
Nekem nem volt -egyik gépen sem!
Mindenfajta varázslat nélkül műkődőtt!
Ráadásul komoly térinformatikai rendszert is használtam vele -gond nélkül!
Mitől lenne gond? a MAC csak az EFI-ben tér el a többi PC-től...
Ugyanazok a driverek jók hozzá! A bootcamp, csak ahoz kell, hogy az EFI-t áthidalja... -
Megerősítem Xedos-t: legalább sp2-es XP kell hozzá, és gyári (hologramos) lemez. Nekem másolttal nem ment, gyárival azonnal.
1010: Az a röhej, hogy próbaképp feltoltam a MacBook-ra a win7 RC-t. Gond nélkül felment, és idáig azon futott a leggyorsabban. Mellérakva egy hasonló kvalitású notit (HP 6710s - a kvalitás itt a hardvert jelenti) a MacBook-on érezhetően gyorsabb volt.
-
ficere
aktív tag
sziasztok.lenne egy olyan gondom bootcamppel megformázom a vinyót,utána beteszem a xp cd-t akkor nem kezd el bootolni róla csak egy kurzor villog.előre is a válaszokat.
-
Én is örülök a C2D-nek, bár PPC-vel is megvettem volna, ha az marad. Ha jól tudom, akkor a PPC-s gépekre is lehetett win-t rakni a Microsoft Virtual PC-vel, csak iszonyat lassú volt.
1010: Jó kis procik azok a PPC-k, de az Apple így döntött, ő tudja, hogy miért. Mindenesetre úgy tűnik, bejött nekik. De mint írtam az előbb, mindenképp vettem volna egy Apple gépet, az OSX miatt. Végre valahára találtam egy multiplatformos kémiai képletrajzolót (OSX - Win - Linux), így egyre több időt töltök a MacBook előtt. És valószínű, hogy pár éven belül a nagygépemet is Mac-ra cserélem, de ez még odébb van.
PsYcHO20: Ha viszont nem ragaszkodsz a notikhoz, akkor még esetleg szóba jöhet a Mac Mini is (ez újonnan 180000 Ft körül van), és ehhez olyan monitort veszel, ami megfelel. Nem vagyok benne biztos, hogy ez teljes mértékben megfelel arra, amire szeretnéd - bár nem rossz kis gép az sem - de a hozzáértők majd kijavítanak, és ezt ezennel kérem is tőlük.
Ha viszont (viszonylag könnyen) hordozható gép kell, akkor marad az, amit 1010 írt. -
1010
őstag
válasz
PsYcHO20
üzenetére
hat nemreg ota a starking vilag garancia szerviz lett itthon,szoval akarhol veszel notit,hasznalt vagy uj itthon javitak ha van ra garancia
15"macbook pro tudja ezt a felbontast,imac rol nem is beszelve,de ha jol olvasom neked noti kell,
250k ert csak hasznaltan kapsz 15"mb prot,ebayen nezd meg vagy itteni aprokat,garnciat utolag is lehet venni,
7200as vinyot nem nagyon hasznalnak mac notik
5400es van alapbol 7200kulon opcio,hasznaltan ritka talalani,
de te is kicserelheted,vagy a szerviz gar eseten -
1010
őstag
válasz
Pisztillus
üzenetére
hat azert jo lesett volna ha ha ebben is kulombozik a pc tol
annak idejen egy 300 g3 sokkal gyorsabb volt mint egy 300 pentiummeg aztan regebben az ati vga k besegitettek pl a fotosopnak
mikor pc meg ilyet nem tudott lehet most se -
Stoto
tag
válasz
Pisztillus
üzenetére
Én örülök a c2dnek

Annak ellenére hogy szinte mindig osxet használok nem vettem volna macbookot úgy hogy nem lehet rá wint rakni.
-
A nagy bánatot arra értettem, hogy ebben az esetben kénytelenek lesznek a hackintost "fejlesztők" megírni a drivert. (Annyira nem rossz ám, a hacki X40-es laptopom adta a végső lökést a MacBook megvásárlásához. Azóta persze az X40 visszaalakult...
)
Ha meg a Sparc proci erősebb és elterjedtebb lett volna a C2D sorozatnál, akkor beletették volna.
(Az erősebbet általánosságban értem.) -
1010
őstag
válasz
Pisztillus
üzenetére
az a szar hackintosh
meg a hulye apple hogy nem sparc proci tettek a gepekbe -
-
Tim82
félisten
GMA 400 valóban nincsen... de a fórumtárs 4500-at írt, valóban, lehagyott egy X-et előle.
-
Tim82
félisten
ilyen nincs,ez iszonyatos nagy marhaság,sztem tuti csalás
Izé, hallottál már olyanról, hogy "hibrid VGA rendszer"?
Xedos fórumtárs a megmondhatója, hogy pl. a Sony régóta használja, a Lenovo a legújabb Thinkpad-eknél szintén bevezette és jéééé, az Apple szintén, még 2008 őszén, egyes Macbook Pro-modelleknél...
Szóval "ilyen nincs és mégis van".

TexT-BoY: az tuti, hogy a sárguló burkolatos szériahiba nem fenyegeti.

-
TexT-BoY
addikt
Sziasztok
Gondoltam ráprobálok erre a macbook kérdésre, az eddigi nagy thinkpados multammal.
[link]
ő a kiszemelt, lehet ez a gép akvivalens a T400as gépemmel szemben, természetesen a saját szoftverkörnyezetében.... Egynlőre az NC6400em kivánom rá elcserélni, de ha valóban bejönne a dolog akkor maradnék a márkánál. Az iPod touch majd az iPhone eléggé megragadott.... -
xedos
addikt
Őszinte leszek: nem értem miért vagy ilyen!
Volt 2db régi macbook Pro-m...
Most van az alu macbookom... nem cserélnem le a régire...
Amúgy MAC-en is egy csomó játék elérhető! ÉS JÁTSZHATÓ a 9400-al is!Az alu macbook kijelzője sokkal jobb, mint a régi macbookoké!
A látószöge kisebb mint proké, de használható. -
Stoto
tag
Azért ennek ellenére nem bánom, hogy lecseréltem a gépparkom egy macbookra. Ég és föld a különbség.
Iphone téren meg úgy vagyok, hogy ha cserélném kéne mindenképpen akkor 3gs-re cserélnék ami szintén iphone

Amúgy jól jártam ezzel a haldokló iphoneal, épp lejárt volna a gari pár hét múlva, most kaptam egy teljesen újat újabb 1 év garival.
Megfertőzőtt Steve Jobs, teljesen apple fan lettem

Az apple egyszerűen olyan készülékeket (és szoftvert) gyárt amit jól esik használni. Olyan érzésem van, hogy a mérnökök akik tervezik az apple cuccokat maguk is használják a termékeiket. Nem úgy mint sok noti esetében, hogy a mérnök az apple/dell/ibm(lenovo) gépeken megtervezik a terméket aztán jól eladják, olyan idegesítő hibákkal amiket tervezési fázisban gyakorlatilag 0 költséggel orvosolni lehetett volna.
Persze ehhez az kell, hogy a fejlesztési fázisban ők maguk is használják a terméket. -
Stoto
tag
13as alu macbookban 9400es vga van ami teljesen jó, alig marad el a 9600ostól ami az mbpkben van. Lcd már ledes, semmi köze a fehérben lévőhőz, nagyon szép képe van.
Apple nem az a gép ami elromlik?
Januárban vettem a gépem azóta a 3. kijelző van benn, 2. winchester 2. alaplap.
Iphone 3g-ből most kaptam egy újat a T-től mert a régit nem tudták javítani.De lehet, hogy csak én vagyok ekkora szerencsétlen

-
1010
őstag
válasz
DeepDish
üzenetére
válald be,a mac nem az a gép elromlik és arról híres,
13as alu macbook nem az igazi,gyenge vga,rossz lcd,ugyanaz mint a fehér macbook ban,
airt 230ért már adnak márhidd el hogy veszel egy használt gépet az nem romlik el másnap,
meg lehet írni adásvételit, hogy
a gépnek nincs rejtett hibája
és még talán 1 hét garit is bele lehet írniamugy meg sztem a régi aluház se tragédia,aki vigyáz rá annak nem sérül
jó használt gép biztos vannak rajta akrcok meg stb,de ezt az összes használtra el elhet modnani,
ami a gáz lehet az az aksi,mert 15 ezer egy újfulcrum
az aksit kell kivenni,csillag csavarhuzóval leszeded az ottlévő keretet a két kart elforditod,az újakat meg lassan de erővel betolodmig érzed hogy bent van......

de most komlyan
-
xedos
addikt
-
fulcrum
tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek, vásárlás előtti fontos kérdés: új MacBook-ban (még a fehér) tudok házilag memóriát bővíteni? Szétszerelés megoldható otthon, és elfogadja a sima "mezei" Kingston ddr3 ramot? Köszi előre is

-
1010
őstag
válasz
DeepDish
üzenetére
ez mi ???
intel gma 4500 vga!!
ilyen nincs,ez iszonyatos nagy marhaság,sztem tuti csalás
az is érdekes hogy nincs ideje kicserélni mert munka eszköz
0-24 ig dolgozik heti 7napot?
amugy az apple tipikusan az a cég aki garancia idő allatt is leáll vitatkozni bizonyos hibákról hogy az valóban hiba e és hogy nem a user tette e tönkre210pedig macbook prot lehet kapni 15"nagy betekintési szögú lcd vel,
x 1600 vagy geforce 8600 al vga val.
a 9400m egy pocsék kártya és már nagyon égő volt az apple nek ezt használni ezért tették bele a gépeibe
-
DeepDish
őstag
Koszi beirtam googliba, de magyar oldalt par perc utan nem adott ki ahol ertelmesen lelett volna irva.
Ezen kattogok most:Unibody Macbook 2,4ghz, 250gb hdd, 4gb ram, nvdia geforce 9400m és intel gma 4500 vga!
Minden tartozékával, dobozában, számlával, garanciával!FIGYELEM: A billentyűzeten néhány gomb nem működik! Ezt garanciában cserélik, de nekem munkaeszköz a gép, ezért nincs időm heteket várni!
ar: 210. 000 Ft -
Xero
nagyúr
-
DeepDish
őstag
Hi. Macbook-bol az unibody szeria mikor jott ki?
-
xedos
addikt
válasz
Barett 50cal
üzenetére
A frissitések ingyenesek, a Snow Leopard viszont egy új oprendszer lesz. Ezért 30dollárt kérnek...
Tásak? Körül kell nézni. Amúgy ez nem táska, hanem Second skin...
-
Barett 50cal
senior tag
Létezik olyan táska macbook whitehoz(13"os táska ha igyjob) amin az apple logóvanrajta??
gondolok én ilyenre:[link] -
Barett 50cal
senior tag
Ha vettem egy gépet,OS X Leoparddal,akkor a legjuabb frissitések ingyenesek??
Ez a Snow leopardnál hogyvan?? -
1010
őstag
hát ez nagyon barkács
,kicsit vastagabb mint az eredeti.Arra nem gondoltal hogy veszel egy rossz imac et és annak a házába kicseréled a lapot,meg az lcdt
ebayen szokott lenni egy csomó rossz mac(megint ebay
)
Végül is ez is egy mac hiszen a szíve az...asszem.küld el ide a képeket
steve@mac.com
vagy sjobs@apple.com
-
Oman
csendes tag
Hali egész életemben a windost nyúztam és viszont, most álltam át MacOs-re ég és föld a különbbség sokkal jobban tetszik.
van azonban egy két dolog amit eddig nem tudtam összehozni.
1-Mivel teszem ki az ablakokat teljes képernyőre? A zöld (+) csak kicsit növeli meg...
2-Mivel játszakle AVI-t ? A quiktime meg sem mozdúl...
3-Szöveg szerkesztésre mit tegyek fel rá?
4-MSN es ismerősőkkel mivel tarthatom a kapcsolatot ? Fontos a video és a file csere is.Bocs a sok kérdésért és előre is köszi az esetleges válaszokat

-
xedos
addikt
-
1010
őstag
nagyon lelelkes vagy de most minek fizessen 40-50ezerrel többet.
Igen az ultsó percekben keződik meg a licit
ezért kell prgramot használni amit az ebay is enged,
beállítod hogy az ultsó 3másodpercben tegye meg a téted,de lehet 1 másodperc is és megyered vagy nemén akkor sem hiszem hogy ennyit kéne adni egy macbookért ami nem ér ennyit
-
xedos
addikt
Küldtem egy PM-et. Találtam neked egy gépet.
Amúgy ha valami gépedet beszámítják, akkor már azzal nyersz, hogy nem kell szenvedned az eladással!
esetleg ha tudsz egy picit többet rászánni:
Eladó Fehér Macbook 2,4Ghz/2GB/160GB/Superdrive
Kifogástalan állapotban, úgy kívül, mint belül.
Összes gyári tartozékával. 100%-os akkuval.
Second Skin-nel.
Leopárd telepítő,
iLife '09,
iWork '08.
feladó: zeerikk (2)
irányár: 188.000,-
e-mail: zeerikk@gmail.comszerző: larousse39 | 2009. augusztus 10. @ 07:36
Eladó Macbook white 5.2
(pár hetes)
Intel Core 2 Duo
2GHz
Mem:2GB, 120 Gb Hd, Bus speed 1.07 Ghz,
NVIDIA Ge Force 9400M
100% akku.
OS X 10.5.6, iLife, magyar billenyűzet
Dobozában, tartozékokkal.
Tökéletes esztétikai állapot, garancia, számla
feladó: larousse39 (1)
irányár: 200 000
e-mail: larousse39@yahoo.com1010 Jóindulatú a segitséged, de Magyarországon vagyunk...
Én sem szívessen rendelek ebayről...
Ráadásul a jó áru cuccokra az utolsó 5-10perceben kezdődik meg a licit!Találtam még egyet:
Fehér MacBook Core2 duo 2ghz 13.3 Tft 111 Gb Hdd 2 Gb Ram Wifi-Bluetotth
Nvidia 9400M, Firewire,Megkímét állapot, Leoparddal telepítve.
kompletten! 177000.- érdeklődni csak telefonon!
Bp.-i kiszállítással 178000.-
+50 km +3 eft +100 km 6 eft
+200 km 12 eft
csak telefonos érdeklődés!
A gép tiszta! és leellenőrizhető!
feladó: Koala (7)
irányár: 177000
e-mail: mac.maci@freemail.hu
telefon: 70/543-9336 -
rolko
őstag
Azt írta tud engedni belőle 10k-t, de nekem nem kell hozzá a külső tároló, úgy még olcsóbb, ha iJoe-t nézem ott 145, akkor kb ~20k-ba van a superdrive. Külföldről azért nem akarok venni, mert egyszer besz@ptam, és behalt az EVGA 8800GTS-em, és jó hosszú idő volt mire kicserélték
nem játékra kellene, nem játszok, pont tegnap adtam el az Xbox360-am is mert csak ott állt feleslegesen
-
1010
őstag
akkor valamit csúnyán elírt a procinál
mert az akkor 2.1 nem 2.16
van kölömbség,de az is lehet hogy simán át akar vágni,superdrivot meg csak akkor éri meg külön venni ha annyival kevesebbért adja,a gépet,és azt még be is kell szerelni,neked,vagy a szervíznek
de mégegyszer mondom 180ért drága!!!!!ott fog röhögni hogy eladta neked és ki tudja ő meg 180ért vesze egy coreduos macbook prot
a licit meg nem megy feljebb,amenyit gondolsz ráteszel és nyersz vagy nem
kb 40ezret lehetne spórolniigaz a liciten 950es vga van de mind 2 ugyanolyan szar játékra alkalamtlan
-
1010
őstag
nem volt erős,akkor is lehúzás, kedves vagy sem,
a külföldi is ad garanciát
az pedig, hogy a garancia után is segit ez mese habbal,mégis meddig segit 10évig
amugy meg voltak ott jó gépek is 250alatt,
dvd írót mac ben 30ért ez erős
16ért lehet dl est venni.és majd annyival kevesebbért adja ,gondolod hogy em 250 ért fogja oda adni a rosszat,
jókat meg hamar elviszik,és van az isszámla dolog pedig,hát tudod...neked lehet hogy újdonság de a külföldi is ad számlát.
-
xedos
addikt
Ez egy kicsit erős volt!!!! Lehúzás...
Szerintem az egyik legrendesebb kereskedő!
Ugyanakkor külföldön persze, hogy olcsóbb... de itt válal rá 3hó garit! Ha gondod van utána a géppel akkor is segít!
1010 ja... macbook pro... Beszmecan a hibátlan 2.2-esek 250K körül vagy felett mennek gari nélkül... A mostanában árultak között volt kijelző hibás, rossz dvd-s stb...
A dvd-t szerezni elég drága mulatság 20-35.000Ft!!!!!Szóval szerintem bőven megéri iJoenál vásárolni! + kapsz számlát!
-
1010
őstag
válasz
Pisztillus
üzenetére
ezen a linken is megy a lehúzás,
a macbook 145 ért
az ebay 10ért olcsóbban dvd dl írós van.macbook pro 210ért
2,33mas proci után jön a 2.2 santa rosa mi gyorsabb
és már ledes ez meg nem,
x1600 256v ram
beszemac en lattam 2.2 est 8600vga val ami gyorsabb az x1600nál 200ért sztem az jobban megériitthonról inkább kényelmesebb használt macet venni,
érte mész emgnézed kp ban fizecc,és kapsz bolti garit,ebay olcsóbb,paypal fizetés,szállítás kb egy hét
garancia emg visszaküldéssel vagy refundsztem ebay
-
1010
őstag
NEM!
meg ne vedd!
és nem x3100 vga van benne ,hanem 950
2.16 be még az van 667fsb vel
csak 800fsb hez van mar 3100 de ugyanugy gyenge mint a 950.itt van egy ebay es licit
az első licitáló napokkal ezlőtt otthagyta azóta senkit nem érdekel,elveszett mint a csepp a tengerbeez ugyanaz és kb 140ért a tied lehet[link]
-
rolko
őstag
Sziasztok!
Megéri az árát ez a gép? X3100-es Intel vga van benne..... -
1010
őstag
válasz
Barett 50cal
üzenetére
lehet venni még 13"alu macbookot használtan
és kapsz áfás számlát ismegveszed ebayen és mikor vizeted a vámon az áfát adnak róla elismervényt
-
xedos
addikt
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Pénz kérdése!
Ha tudsz, akkor inkább a 13"-os PRO-t vedd!
Minden szempontból jobb ... esetleg egy használt alu macbook sem rossz választás! -
1010
őstag
válasz
Barett 50cal
üzenetére
feher macbook nem érzékel semmit,az alma logo télen nyáron világit
az aksival nem kell semmit csinlani,
bill nem lehet hozzá venni,az már más kategória, -
Barett 50cal
senior tag
hali
mostfogok venni egy macbook white-ot,és lenne előtte 4kérdésem:
1.furcsa kérdés,de az alma kogó világít sötétben??mertugye érzékeli a sötétséget,akkor erősseb lesz a háttérvilágítás,de ez az alma logónál is igyvan??
2.az akkuval mittegyek??azt is kikell"sütni" mint a mobiloknál??nincs vmilyen oldal ahol leirják??(magyarul)
3.gondolom nem,de nemlehet belevenni háttérvilágitásos billet?
4.megéri e most,vagy macbook prot vegyek(mindenképp13"),mertazzal jobban járok?
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Fujifilm X
- Yettel topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ubuntu Linux
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS ROG Strix G531GT bontás - ventik, LCD panel, töltő stb.
- Lenovo Yoga 9 14IRP8
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

ilyen?

TigerCat