Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
Én az Árkád aljában vettem a tokot. Valami normálisabb magsafe lett. Volt belőle három egyéb gyártó terméke. Megfogdostam, és éreztem, hogy miben más a 3000ft-os tok,.mint a 10000Ft-os. A drágább lett.
Az üveg meg egy Auchan sori GSM ajánlott valamit. Jó cucc. Nem látszik rajta semmi kosz, jó a fogása. Elsőre kicsit olyan volt, mintha WD40-et fújtak volna rá. Valószínűleg a hidrofób bevonat az. De két két hónap alatt nincs semmi baj vele.
Az üveg ez volt kamera védő üveg a szettben. Abból a felső kamerán lévő elrepedt. Pedig semmi oka rá. A képen is látszik. Mert becsillan. Azt még újragondolom. Magamtól nem tettem volna rá. De a kijelző üveggel adták. Valami zafírüveg, vagy milyen marketing bullshit dumával. Ez is egy tízes volt.Majd látjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- További aktív témák...
- Arris VIP7100 Android TV 4K
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest