Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
1995M
aktív tag
17 Pro akkor ha lényeges a telefotó, a többi különbséggel simán együtt lehet élni a sima 17-tel.
Adaptív képfrissítés van, fix 120 Hz nincs, csak bizonyos helyzetekben ugrik a csúcsra. Safarit lehet noszogatni egy flag kapcsolóval, meg app fejlesztőknek is van lehetőség adott esetben erőltetni. Menj be egy boltba és nézd meg. Jelenleg az LTPO téma helyett én problémásabbnak érzem az iOS 26 animációinak leprogramozását, ez meg ízlés kérdése.
-
classic B
senior tag
Lemondtam az S26-ot végül mikor kiderült hogy mégsem 10-bites kijelző van benne. Ezen kívül sok ismerős lebeszélt az androidról (nem kimondottan a Samsungról).
Ami szerintem kimondottan jó az iOS-ben: true tone kijelző, apple pay, face id, alkalmazások jobban meg vannak írva mint droidra, kiszámítható frissítések, stabil működés. A billentyűzet és a tárcsázó app lehetne jobb. Ja és hivatalos ár 400k ugye ami nem kevés de amúgy ha minden úgy lesz mint eddig volt akkor ez is jó telefon marad nagyon sok évig. -
Zsolt,72
őstag
Szia! Nálam nincs lagg, korábban 60 Hz frissítési rátát használtam, most pedig pár napja tesztelem a magasabb értéket.
Azt tudni kell, hogy a Safari akkor is 60 Hz értéken marad, ha a menüben bekapcsoltad a 120 Hz lehetőséget. A “Haladó beállítások” között van opció arra, hogy a Safari is használja a 120 Hz-et.
A fényképek mobillal topikban vagy a Fototrend oldalon vannak iPhone 17 képek, én is töltöttem fel hármat, korábban más is. Nézz rájuk (lehet szűrni). Szerintem egy hétköznapi embernek (mint én) teljesen megfelelő ez a fotós képesség. Nálam előny, hogy kiváló point-and-shoot képek készülnek, mivel nem is értek a részletes beállításokhoz, de ha értenék, akkor se akarnék ezzel foglalkozni egy gyors fotó lövésekor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Autós topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Íme az új Android Auto!
- AliExpress tapasztalatok
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- HP ProDesk 600 G2 MT, DVD-RW , i5-6500 CPU félkonfig
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- Samsung Galaxy S23 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest