Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• deltaa97

tag

Sziasztok!

Így több mint 2 hónap 16 Pro használat után összegyűlt bennem néhány gondolat és kérdés:
    Összességében elégedett vagyok a telefonnal, de azért messze nem akkora az előnye a konkurenciához képest, mint sokan állítják.
    Maga az iOS így 12 év Android után nem rossz, de nem dobtam hátast tőle (tény, h a Xiaomi HyperOS-e eléggé hasonló).
    Jelenleg a telefont 2 naponta töltöm, 20% alá sohasem engedem merülni és 85-90%-ig töltöm (35W-os BlitzWolf töltővel kerek 60 perc alatt tölt fel 20%-ról 89-90%-ra).
    Az üzemidő szerintem továbbra is gyenge, 2 nap (45-48 óra) úgy jön össze, ha semmi játék/navigáció nincs benne.
    Van valami további akksikímélő praktika, vagy legyek bőven elégedett a 2 nap (intenzív használat mellett bő 1 nap) üzemidővel? :B

Előző kommentekhez hozzászólva: távol áll tőlem mindenféle szivárványság, de a fehéret (legyen az ruha, autó, telefon vagy bármilyen használati eszköz) nem tekintem csajosnak, illetve akkor fordítva is igaz lenne, hogy a fekete túl férfias a nőknek? :))

Új hozzászólás Aktív témák