- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
LaPedite001
csendes tag
minden egyes pillanatban annyira tökéletesen gördülékeny a működés, amit egy meg-megdöccenő androidos telefon sem tud megismételni
Nálam jobban aztán senki sem utálja az Apple-t meg az iPhone-t, de ebben van igazság, az androidos részében legalábbis mindenképpen.
Nemrég váltottam S10-ről S23-ra, nem lehet mondani, hogy nem volt több generációs ugrás, és azt nyilvan elfogadtam, hogy egy több mint 5 éves S10 már nem lesz olyan smooth, meg röccenés mentes, de azt nagyon meglepődve tapasztaltam, hogy az S23 sem az, hiába a bivaly erősnek kikiáltott 8 Gen 2, tesztekben is tökéletes animációkat irtak, teljesen gördülékeny működést, ehhez képest pörget az ember egy sima Facebook hírfolyamot és végig - ha minimális is, de - vannak benne röccenések l, ahogy mozog felfelé a tartalom.
Hihetetlen, hogy ezt még mindig nem sikerült kiküszöbölni.
És ugyanez volt más típusoknál is, Huawei-en, Xiaomi-n.
Aki mást mond, az vagy hazudik, vagy nem érzékeli ezeket, de olyat én még nem láttam androidon, hogy tökéletesen gördülékeny működés és szerintem nincs is még egyelőre ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest