Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• LaPedite001

csendes tag

válasz joey04 #44 üzenetére

Igen, amúgy ezt is elfelejtettem az írásom végéhez hozzatenni, hogy amikor iphone volt a kezemben, na ott is voltak röccenések, sőt legutóbb a kollégáménál a Chrome olyan szinten laggolt, hogy gyakorlatilag élvezhetetlen volt.

• LaPedite001

csendes tag

minden egyes pillanatban annyira tökéletesen gördülékeny a működés, amit egy meg-megdöccenő androidos telefon sem tud megismételni

Nálam jobban aztán senki sem utálja az Apple-t meg az iPhone-t, de ebben van igazság, az androidos részében legalábbis mindenképpen.
    Nemrég váltottam S10-ről S23-ra, nem lehet mondani, hogy nem volt több generációs ugrás, és azt nyilvan elfogadtam, hogy egy több mint 5 éves S10 már nem lesz olyan smooth, meg röccenés mentes, de azt nagyon meglepődve tapasztaltam, hogy az S23 sem az, hiába a bivaly erősnek kikiáltott 8 Gen 2, tesztekben is tökéletes animációkat irtak, teljesen gördülékeny működést, ehhez képest pörget az ember egy sima Facebook hírfolyamot és végig - ha minimális is, de - vannak benne röccenések l, ahogy mozog felfelé a tartalom.
    Hihetetlen, hogy ezt még mindig nem sikerült kiküszöbölni.
    És ugyanez volt más típusoknál is, Huawei-en, Xiaomi-n.
    Aki mást mond, az vagy hazudik, vagy nem érzékeli ezeket, de olyat én még nem láttam androidon, hogy tökéletesen gördülékeny működés és szerintem nincs is még egyelőre ilyen.

Új hozzászólás Aktív témák