- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
Nekem is ez vált be, már az iPhone 13 alatt is, és most a 15 esetén szintén. Éjjel 5W Apple töltő (még a 11 mellé kaptam), ha pedig kell egy kis plusz napközben, akkor egy szintén gyártói 20W adapter segít ki. Nem is bánom, hogy már nincs mellé csomagolva töltőfej, úgyse kerülne ki a dobozból…
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
k.viktoria #678 üzenetére
Szia!
Nézd át, hogy megvannak-e a szükséges hozzáférési engedélyek az említett alkalmazások esetén.
Indítsd újra az iPhone-t.
Töröld, majd telepítsd újra az említett alkalmazásokat.
Hirtelen ezek jutottak eszembe. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
Speedy007 #642 üzenetére
Persze, ez sem tökéletes. Magam úgy szoktam ezt megfogalmazni, hogy a két megmaradt rendszer közül számomra ez a jobban kézreálló, nekem jobb a felhasználói élmény itt. Miközben a másik sem egy rossz rendszer. Nem is értem a késhegyre menő vitákat erről, ennek oka valószínűleg a nyugodt vérmérsékletem lehet.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
kchris78 #637 üzenetére
Valószínű, hogy a válasz “igen”.
Túl vagyok az ötödik X-en és már bőven elég az Apple kínálata, plusz az, hogy pár évente váltsak új iPhone-ra.
Az ezt megelőző évtizedek során pedig ennek pont az ellentetje voltam. Millió telefon, mindenféle OS és gyártó, akár pár havonta váltva. Android rendszer mókolása „mélyvíz” szinten, ez is teljesen elmúlt. KinőttemItt, az Alma világában nyugalmat találtam. Kiveszem a dobozból, használom. Nekem ez már teljesen megfelel így.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
7Heads Drago #385 üzenetére
„Nekem pl a jelenlegi droidos telom jobban megfelel az igényeimnek.”
Ez a lényeg, ki-ki megtalálja a számára legjobb gyártót és operációs rendszert. Kár, hogy csak 2 rendszer maradt talpon, a BADA és Windows Phone, Blackberry kipontozódtak… -
Zsolt,72
senior tag
Ilyen is van, ha nem jött be, hát nem jött be. Valóban a legjobb döntés, ha nem tartod meg.
Anno nekem pár nap volt megszokni (előtte volt Symbian, Windows Phone és Android is), de én roppant kiváncsi és nyitott voltam erre a rendszerre. Tény, hogy ha ilyen rövid idő alatt erős ellenérzést keltett benned, akkor nem te vagy a célközönség.
-
Zsolt,72
senior tag
Nagyon egyet tudok érteni e posztoddal, ugyanúgy látjuk.
Különös tekintettel arra, hogy nem az előző évi modellhez érdemes mérni a változásokat (ezt már a Samsung is hasonlóan teszi a tervezés során), illetve arra, hogy bizony létezünk mi is, akik számára bőven megfelelő a 128-as tárhely. Adott a választási lehetőség, akár terás szintig is, ki-ki megtalálhatja a neki legjobbat. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
Fuxosbömis #183 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hobby rádiós topik
- FOTÓS beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- Hálózatokról alaposan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest