Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kókuszdió
nagyúr
Vissza kanyarodva picit a témához ,nálam az akkumulátor az első három napba nem volt a legjobb ,mostanra érzem ,hogy beállt rendesen a rendszer és talán egy cseppet jobb mint a 15 pro m volt új korában ,de inkább ugyanaz ,szvsz nem kiemelkedő.
Melegedést már kevésbé tapasztalok de azért néha van ,töltés közben viszont nem nagyon melegszik - ezen meglepődtem.
15 pro mint tudjuk ,azért tudott nagyon meleg lenni.
Vannak még opciók amik egy picit jobban merítik a készüléket ,hosszú sor lenne de inkább az újdonságok között a lopás elleni védelmet említeném ,nem vészesen de azért a háttérbe eszi az energiát picikét.
Említenék még egy érdekességet ,Telekom szolgáltatás gyengébb térerővel rendelkezik mint pl. a Vodafone/One.
Legalábbis az én környezetem ezt igazolja vissza (Budapest/belváros) ,
Tapasztalataim alapján 30 as kártyával picit kevesebbet bír a készülék mint 70-es szolgáltatással ahol nem kell mindig “erőlködve” keresgélni a hálózatot.
Igaz ,ez miatt nyilván senki nem fog szolgáltatót váltani ,csak azért megemlítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 12/256GB Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Apple iPhone 16e 128GB Fehér Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- IPhone 15 Pro Max !! 512 GB !! Natur Titan
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Új DreamQuest mini PC, mini számítógép
- JBL STAGE 2 9634
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi