- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kókuszdió
nagyúr
Vissza kanyarodva picit a témához ,nálam az akkumulátor az első három napba nem volt a legjobb ,mostanra érzem ,hogy beállt rendesen a rendszer és talán egy cseppet jobb mint a 15 pro m volt új korában ,de inkább ugyanaz ,szvsz nem kiemelkedő.
Melegedést már kevésbé tapasztalok de azért néha van ,töltés közben viszont nem nagyon melegszik - ezen meglepődtem.
15 pro mint tudjuk ,azért tudott nagyon meleg lenni.
Vannak még opciók amik egy picit jobban merítik a készüléket ,hosszú sor lenne de inkább az újdonságok között a lopás elleni védelmet említeném ,nem vészesen de azért a háttérbe eszi az energiát picikét.
Említenék még egy érdekességet ,Telekom szolgáltatás gyengébb térerővel rendelkezik mint pl. a Vodafone/One.
Legalábbis az én környezetem ezt igazolja vissza (Budapest/belváros) ,
Tapasztalataim alapján 30 as kártyával picit kevesebbet bír a készülék mint 70-es szolgáltatással ahol nem kell mindig “erőlködve” keresgélni a hálózatot.
Igaz ,ez miatt nyilván senki nem fog szolgáltatót váltani ,csak azért megemlítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest