Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
dnelb
veterán
"Más kérdés, hogy vita alakult ki abból, miszerint rengeteg animáció 120 Hz helyett 80 Hz-en fut – én ilyesmire nem vagyok érzékeny, viszont szívesen gyorsítottam volna az átmeneteken."
lmao, ti eddig hol éltetek? amióta promotion van iphoneon, azóta 80hz van, csak néha kapcsol fel 120ra, meg ahol az app támogatja. Miért idén lett ez felkapva?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciá
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest