- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.Oliv3r
senior tag
Én mindig fehéret vettem eddig, mert annak nem volt színezve a kerete, és a fehér a "menőbb" ha már Apple. Most a natural titanra esett a választás. Az oka az az, hogy a titánnak nagyon szép, nem mindennapi színe van, + a motoromon is sok titan cucc volt, ráadásul a szelepei is
na meg az AW Ultra-hoz is jobban passzol. Színezett tokozatú cuccok nálam kizárva, egy hónap alatt megkopnának, 1 év alatt meg hajjajj... az értékén sokat csökkent.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
Zsolt,72 #1946 üzenetére
Szerintem csak rosszul lett magyarra fordítva... a finish nem bevonatot jelent. Az a coating. Angolul az apple oldalán finish-t ír, ami annyit tesz itt hogy kivitel.
Azóta néztem pár videót...a natural titanium nem szín, hanem anyagszín. Titán pl a motorom a kipufogó is, ugyanilyen színe van, az apple watch ultrámnak úgyszint. Amilyen poros környezetben dolgozom (logisztika, generálkivitelezés, lakásfelújítások stb..) az én telefonom már totál szétkopott volna, ennek ellenére használatnak nyoma sincs rajta.
Nem okoskodni akarok btw. -
s.Oliv3r
senior tag
válasz
MikeWazowski #1890 üzenetére
Esetleg írni a fejlesztőknek, rákeresni google-be, hogy ilyenkor mi a teendő?
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
MikeWazowski #1887 üzenetére
Próbáld leszedni őket, és bejelentkezni appon belül. Onnan már szerintem tudni fogja az appstore/apple id-d is hogy neked az meg van véve. Magától továbbra is kizártnak tartom..hisz a google accod - apple id-d két külön fiók.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
ADAM1337 #1864 üzenetére
Ettől a vitától totál eltekintve, tegnap este szedtem le a töltőről ilyen este 9 körül a sima 15 pro-mat - most van 56 %on, a maga kis 3200mah-s telepével. Szerintem ez egyszerűen zseniális…. Ilyet sosem tapasztaltam a Samu csúcsokkal. A felhasználás jellegge nyilván ugyanaz.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
s.Oliv3r #1828 üzenetére
Tenném hozzá, hogy minden teszt videó azt mutatta, hogy a Galaxy-k tök jók már SOTban az iPhone-okhoz képest - tökre vártam mit szuperál kézben. Aztán örültem ha elértem vele 5-6 órás kijelzőidőt.. Engem egy jó darabig nem lehet visszaterelni irányukba, bár kétlem hogy valaki ezt amúgy akarná is
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
ForRedGlory #1723 üzenetére
Nálam ugyanez a szitu. Az android volt az atyaúristen, mindig csúcskategóriásat vettem, most mégis azt mondom, amit. Tudom, nincs ilyen hogy rosszabb vagy jobb, mindkettő elég profi. De ha mégis ilyen döntés elé állítana valaki… Azt mondanám, összességében jobb az iPhone.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
icecave #1721 üzenetére
Én S22+ról váltottam… és elég érzékeny a szemem az ilyenekre. Értem én ez alatt azt, hogy ha pl gépen Apexezek 4K 175hz-en 175 fps-sel… a menetek között nyomkodom a telot, pár másodpercig akadósnak tűnik az iPhone 15 pró. Majd visszaáll a szemem a 120hz-re és megszokja. Na pont ugyanígy volt ez az S22-nél is. Szóval kétlem, hogy 80-90 hz lenne a kijelző, csak más panel mint a többi.
-
s.Oliv3r
senior tag
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
ForRedGlory #1692 üzenetére
A gyári 100% 3274 mAh-hoz képest
-
s.Oliv3r
senior tag
Az enyém november végi 22 ciklus és 102%os.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
migabi24 #1662 üzenetére
14-es szériánál jöttem át, 14 pro-ra.
Ez is nagyon gyors, kamera meg nagyon állat.. sokáig szokatlan volt - értem én ez alatt kb 2 hétig - de nem, nem bántam meg, egyáltalán nem. Mondjuk a 14 pro-val pont megszívtam, valami hardveres gondja volt (random elkezdett merülni, és melegedni), amit csak a szervíz tudott volna megoldani, ezért gyorsan eladtam, és kis ráfizetéssel vettem egy új 15 pro-t. Na ez most maga a tökély
9 órás kijelző idő, gyönyörű megjelenítés, nagyon minőségi hangzás (telefon + a tws is), rohadt gyors és egyszerű. Szóval : menő. Azóta van már airpods pro 2 is, meg watch ultra - ezekről is jó a véleményem. A MAC világa viszont egyelőre nagyon nem vonz. Maradok az izom PC vonalon.
-
s.Oliv3r
senior tag
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
Iphoneos897 #1647 üzenetére
Van olyan bőrtok, ami normális manapság ?
-
s.Oliv3r
senior tag
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
smallcurrant #1550 üzenetére
Spigen ez fit üveg, töltő baseus Mini 20w
illetve a gép USB c 3.2 portjáról töltöm 7,5wattal.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
smallcurrant #1508 üzenetére
Szia, szerintem egyáltalán nem kopnak. Nekem natúr titán van amúgy, mert az tetszett a legjobban. ESR tokok elég jók.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
david199801 #1360 üzenetére
Autós tartóból ugreen magnetic Phone holder, egyszerűen zseniális.
[link]
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
ForRedGlory #1348 üzenetére
a tok dolog ettől totál független …1mm-rel simán kintebb tudna húzódni a fólia, csak spórolni akartak gondolom.
-
s.Oliv3r
senior tag
Kicsit csalódott vagyok ezzel a Spigen üveggel kapcsolatban….. nem ér ki teljesen a kijelző széléig
kicsit zavaró.
-
s.Oliv3r
senior tag
Ti találkoztatok már olyannal, hogy az appstore-ban a frissítéseknél semmilyen appot nem mutat? Olyan mintha nem lenne rajta semmi, pedig akad rajta. Tegnap költöztem 14 Pro-ról.
-
s.Oliv3r
senior tag
hellou everybody! átjöttem ide rosszalkodni a 14 pro max-os topikból
itt is üdv icecave
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Vicces képek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest