Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én most vettem meg életem első Ipad -ét.
Átlagos felhasználásra kellett, csak multimédia.Az elmúlt 10 évben közöm nem volt a tablet piachoz, nem zárkóztam el az Android -tól sem nézelődéskor, de mivel 8 éve Iphone -t használok, így evidens volt a választás.
Teljesen kielégíti az igényeim, nagyon jó ár / érték aránnyal bír és annyira tetszett a páromnak, hogy ő is szerzett be egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ma Klasszikus, népszerű, időtálló, alapvetés. Nem egy nagy szám, de nagyon nem is lehet vele mellélőni.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Microsoft Surface Pro 4 - I5-6300U - 4Gb - billentyüzettel
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest