- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
atirag
őstag
válasz
hengelhof #303 üzenetére
Számodra akkor az aqara rendszer megfelelő. Bár külön hub kell hozzá monjuk az M2 ami már nem drága. De utána minden egység kompatibilis az aqara rendzserrel és párhuzamosan a homekit-el is. Nekem a kapu is azzal van megoldva. független ,hogy hány voltos a kapu. Ő csak kapcsolja az ami rá van kötve.
-
atirag
őstag
Üdv. Van egy aqara g3-as kamerám amit szeretnék beállítani ,hogy induljon el amikor elmegyek itthonról. De amikor a beállításokba lépek akkor a kiegészítőknél nem jelenik me. Pedig az eszközök között ott van. Van egy m2-es aqara hub is ami a központot szolgálja. Ez nem tudom mennyiben számít.
-
atirag
őstag
Üdv. Az új ios vezérlőközpontjával lehet valamit kezdeni? Aqara dolgaim vannak. Van kapunyitó is ami dupla relés. Eddig ha vezérlőközpontban rányomtam akkor egyszerűen csak kapcsolta a relét. Most megnyitja a kapcsolót és nekem kell bekapcsolni. Van arra megoldás, hogy olyan legyen mint előtte? Mert így minden második nyitásnál helytelen állásban marad.
-
atirag
őstag
válasz
Franky2Ster #257 üzenetére
A kapcsolási időt hol tudod állítani? Mert nekem egy aqara kapcsolóm van ami tud száraz kontaktot állítható kapcsolási idővel,de a homekit-ben amikor bekapcsolom akkor úgy viselkedik mint egy sima kapcsoló és nem mint nyomógomb és azt jelzi hogy be van kapcsolva a kapcsoló.
-
atirag
őstag
Üdv. lenne egy gondom egy új aqara kapcsolóval. a t2 típust vettem és beraktam kapunyitónak. Minden tök jó kis kapu teljes kapu nyitás. Mint "nyomógomb" van beállítva x mp kontakttal. Viszont azt vettem észre mostanában,hogy a homekit-ben nem annak érzékeli. Hanem sima kapcsolónak. Viszont így kétszer kell megnyomni, hogy egynek érezze. Amivel nincs baj feltétlenül csak amikor sima normál távirányítóval használom akkor is felkapcsol a homekit-ben és be már nem tudom zárni amíg nem nyomom meg homekit-ben,hogy l"ekapcsoljon".
A homekit-ben nem lehet beállítani egy kapcsolót mint nyomó kapcsoló? -
atirag
őstag
Üdv. Tudja valaki hogy kell ellenőrizni mi lehet a baj ha házon kívül nem férek hozzá az eszközökhöz. wifin minden oke, de azon kívül nincs válasz van minden eszköztől.
Mi lehet a baj? -
atirag
őstag
Üdv. Az aqara megoldódott. Homekit-es eszközt lehet tiltani bizonyos körülmények között? Modnjuk x méterre egy lokációtól. Nem akarom ,hogy ki tudjam nyitni véletlenül egy kaput.
-
atirag
őstag
Üdv. Vajon az agara relét be tudom kötni száraz kapcsolásra? Hogy a fázis nulla csak a relét vezérelje?
-
atirag
őstag
Üdv. Vásároltam egy gosund sp1 homekit-es konnektort. Már 1 órája játszom vele ,de nem sikerül hozzáadnom a saját alkalmazásához. A homekit-hez simán hozzá tudtam adni,de a sajátjához sehogyan sem. Pedig elvileg mindent úgy csinálok ahogy mondja. 2.4-es wifi-n vagyok villog a led és mégsem találja meg. Mit csinálok rosszul?
-
atirag
őstag
Köszi. Elvileg tud csak nyomógombos kapcsolást is. A jelenlegi viszont csak bluetooth-al működik. Amihez csak áram kell.
Más: Milyen okos konnektorok vannak amik mennek Homekit alatt is? Aqara jó csak már egyre drágább. És ha többet akarok venni akkor egy olcsóbb jobban kijön.
-
atirag
őstag
Üdv. Vettem egy aqara wireless 2 utas relé modult. Ha ezt beüzemelem kapunyitásra akkor az menni fog belső hálózat nélkül is? Mármint csak telefonnal. Kicsi az esélye,de bemenni akkor is be kell
-
atirag
őstag
Üdv. Hallottam ,hogy az aqara termékekből van global és eu verzó. Honnan tudom,hogy melyik termék milyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest