- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
mattheus
őstag
Otthon, egészen mostanáig problémamentesen tudtam használni két darab Philips HUE világítást a gyári alkalmazáson és a Apple Home-on keresztül.
Az utóbbi napokban észrevettem, hogy nem mindig működik a vezérlés (jellemzően kellett egy újraindítás pl. telefon vagy router), de idő hiányában csak tegnap este kezdtem a dolognak alaposabban utánajárni. Technikai részletektől megkímélve Titeket a hibát helyreállítottam (röviden a route cause -> Vodafone ipv4-ről ipv6-ra átállított értesítés nélkül plusz kikapcsolta a bridge üzemmódot a gyári routeren így a hálózati IP címek kiosztása kissé kaotikus lett).
Azóta minden eszköz vezérlése problémamentes, viszont mielőtt rájöttem volna a hiba konkrét okára, elkövettem azt a hibát, hogy eltávolítottam a Home alkalmazásból a korábbi HUE párosítást.
Azóta viszont bármivel is próbálkozom, nem tudom felismertetni ismételten a HOME app-pal és nem tudom felvenni vezérelendő eszközök közé (néha megjelenik hozzáadható eszközként, néha viszont úgy sem). A gyári alkalmazással (Philips HUE) a vezérlés továbbra is működik, onnan is próbáltam hozzáadni a Home alkalmazáshoz, de hibával ott is leáll a folyamat (ott azt írja, hogy home hub kell hozzá
pedig csak otthoni hálózatról szeretném vezérelni).
Van valakinek ötlete esetleg ?
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest