- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
Nem is a szabad RAM csökkenés miatt torlodnek ki szerintem hanem egyszerűen ez a policy, működik a garbage collector
. (ok, ios esetén biztos nem így hívják) Linux esetén is téptem a hajam mikor ott volt a sok szabad RAM és elkezdett swapet használni. (szerver) (ott mondjuk van swappiness)
-
kchris78
veterán
Nem kell evente telefont cserelni
. Ezek tenyleg csak faceliftek. 2010-es evek utan kevesbe latvanyos a fejlodes, ennyi. Reszelgetes van, nem uj dolgok megjelenese.. (Mint anno az AMOLED, ujjlenyomat, tenyleg hasznalhato kamera a 640x480 helyett) De akkor is mar ezen sirtunk (szerintem vissza lehet nezni) hogy milyen lassu a fejlodes mert az ujjlenyomat is volt vagy 3 ev mire gyors megbizhato mechanika mentes lett, az AMOLEDet is utoljara vettek at es ott is tobb generacio volt mire tenyleg jo fenyereju, szeles szinteru kijelzok megszulettek.
En TENYLEG csereltem anno, de most mar 13PM elég, majd a 16-ra lecserélem. Addig meg költök másra. Igazabol szerintem folosleges ez a sales oldarol pusholt evenkenti frissites. Mind szoftverben mind hardverben (vagyis nemis ez hanem a kotott evenkenti idopont, ezzel vannak a problemak. Adja magat hogy mikor keszuljenek el es ennyi) -
kchris78
veterán
Mióta ilyen fasza sok szép hatékony Electron meg egyéb JS és WebView alapú app van, ami akkor is 200MB és egy sz.r böngésző motort indít akkor is ha csak egy HelloWorld-appot akarsz indítani, azóta sajnos igazából nem látom hogy annyival kevesebb RAM is elég lenne az iPhone-nak mint az Androidnak. Amíg saját app körben natítvan lekódolt appokról beszélünk ok... De sajnos ezekből egyre kevesebb van. Lehet hogy mostmár a JS ki van optimalizálva de akkor is egy saját motort be kell röffenteni az "appnak" (én ezeket nem is nevezem annak mert kb annyi hogy a javascript lokálban van nem weboldalról tölti le..).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest