- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
aujjobba
addikt
Kapitalizmus van, egyáltalán nem meglepő, hogy a gyártók (nem csak az Apple) a profit maximalizálásra hajtanak.
Amíg a felhasználók zöme hajlandó kifizetni az árat az adott tulajdonságokkal bíró készülékért és a köré épített szolgáltatásokért, addig a kisebbség kedvéért nem fognak változtatni.
Nyilván ha valaki kábelen akar 30-50 gigás videókat gyorsan mozgatni a telefonról, akkor nem alap iPhone-t vesz.
Annyi esze talán van az embernek, hogy ne vegyen olyat ami nem lesz neki jó, főleg amikor nem épp olcsó eszközökről van szó. -
kchris78
veterán
Nem kell evente telefont cserelni
. Ezek tenyleg csak faceliftek. 2010-es evek utan kevesbe latvanyos a fejlodes, ennyi. Reszelgetes van, nem uj dolgok megjelenese.. (Mint anno az AMOLED, ujjlenyomat, tenyleg hasznalhato kamera a 640x480 helyett) De akkor is mar ezen sirtunk (szerintem vissza lehet nezni) hogy milyen lassu a fejlodes mert az ujjlenyomat is volt vagy 3 ev mire gyors megbizhato mechanika mentes lett, az AMOLEDet is utoljara vettek at es ott is tobb generacio volt mire tenyleg jo fenyereju, szeles szinteru kijelzok megszulettek.
En TENYLEG csereltem anno, de most mar 13PM elég, majd a 16-ra lecserélem. Addig meg költök másra. Igazabol szerintem folosleges ez a sales oldarol pusholt evenkenti frissites. Mind szoftverben mind hardverben (vagyis nemis ez hanem a kotott evenkenti idopont, ezzel vannak a problemak. Adja magat hogy mikor keszuljenek el es ennyi) -
Zsolt,72
senior tag
„nem kell nekik vezetekmwntes gyorstoltes, vagy a nemitogomb sem (hisz allitolag az is el fog tunni, persze a tenyleg hasznos kameragom ot nem raknak ra”
A jelenlegi kialakítású és működésű némító kapcsolót várhatóan egy haptikus akciógomb váltja le az iPhone 15 Pro gyártmány esetén. Ez az új megoldás pedig többféle programozási lehetőséget kínál majd a felhasználók részére, mely lehetőségek között éppúgy megtalálható lesz a némítás, mint az általad hiányolt kameragomb opciója.
Így tehát, ha megvalósulnak a várakozások, akkor sem tűnik el a némító kapcsoló, hanem inkább bővülni fognak a jövőben a felhasználási lehetőségei.
Részletek ide kattintva:
Funkciógomb lehet a némító kapcsolóból az iPhone 15 Próban
és
Az iPhone 15 Pro akciógombjáról árulkodik az új iOS béta -
törölt tag
Jó, azért a több ram több energia fogyasztást és plusz hőleadást is jelent. A dizájnerek letesznek egy 3mm vastag lapocskát a mérnököknek egy listával, minek kell beleférni abba a térfogatba. Szerintem valahogy így nézhet ki a dolog, ja és ennyi dollár van az alkatrészekre. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Autós topik
- iPhone topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest