Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Vészhelyzet: tönkreteheti a Garmin eszközeit a legújabb frissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Yettel topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- Vészhelyzet: tönkreteheti a Garmin eszközeit a legújabb frissítés
- Vicces képek
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7760 - i7-11800H, 64GB RAM, 1TB SSD, RTX A3000 - 27% ÁFÁS
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Számomra sokszor többet jelentenek a fiúkkal kötött barátságaim mint az ellenkező neműekkel. Nem tudom miből fakad ez nálam. Nah jó megint tudom, de ezt hosszadalmas lenne leírnom, majd 7végén szakítok rá időt. Ezt egyedül Hercegnek mondtam el, és ha jól emlékszem Neked is elszórtam 1-2 gondolatot ez ügyben még régebben. Nem tudom mi lenne velem néha, ha nem lennének, és nagyon örülök, hogy vannak nekem
ez furcsa pl lesz de annak is nagyon örülök, hogy Herceg is "lekeveredett" hozzánk. Szóval a lényeg az, hogy szerintem meg pont azért jó a férfi-női barátság, mert teljesen mást lát mindkettő és ezáltal sokkal jobban össze tudják hozni a dolgokat, és nem feltétlenül csak a szerelembe, a mélyebb kapcsolatokra gondolok. A barátság is ugyanolyan fontos egy ember életében mint a szerelemnek nevezett érzés. Mondjuk nekem a barátságról is megvan a véleményem, akkor majd ezt is kifejtem, de minderre csak a 7végén, az tuti. És ezt is azért írtam, mert ahogy olvastam muszáj volt elmondanom kicsit a véleményemet is erről a témáról. Néha már sokkal többre tartom a fiú barátaimat, aminek persze ahogy ígértem leírom az okát...